x

Syv medlemmer valgt til Realdanias repræsentantskab i Aarhus

Pressemeddelelse

3. november 2017

1300 medlemmer og gæster fra Aarhus og omegn deltog i går i Realdanias valgmøde i Aarhus. På valgmødet valgte medlemmerne syv medlemmer til Realdanias repræsentantskab. Valget gælder for en fireårig periode.

Realdania holdt valgmøde i Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus torsdag den 2. november.

De syv medlemmer fra Aarhus og omegn, der blev valgt til Realdanias repræsentantskab, er: 

Anne-Marie Dahl, fremtidsforsker, Risskov
Hans-Ulrik Revsbech Jensen, murermester, Auning
Lars Frank Nielsen, arkitekt, Åbyhøj
Line Willacy, arkitekt, Aarhus C
Marie-Louise Vagnby, økonom, Risskov
Nicolai Bisgaard, møbelpolstrer, indehaver, Odder
Suna Cenholt, arkitekt, partner, Højbjerg 

På valgmødet fortalte bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack og adm. direktør Jesper Nygård om Realdania og om nogle af de over 3.200 forskellige projekter, som Realdania har støttet med i alt 17,2 mia. kr. i løbet af de 17 år, den filantropiske forening har eksisteret. 

”Foreningsdemokratiet er fundamentet for Realdania, og jeg er glad for og stolt over det store fremmøde, som vi oplevede på valgmødet i går. Repræsentantskabet er den øverste myndighed i Realdania, som både skal føre tilsyn med og inspirere Realdanias bestyrelse og direktion. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med de valgte medlemmer,” siger bestyrelsesformand Michael Brockenhuus-Schack. 

Realdania er en forening med foreningsdemokrati, som arbejder filantropisk på basis af sin investeringsvirksomhed. Repræsentantskabet er foreningens øverste myndighed og har 109 medlemmer.

Realdania har siden 2000 arbejdet for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø – forstået som de fysiske rammer for livet og hverdagen i Danmark. På 17 år har Realdania bidraget med 17,4 mia. kr. til ikke mindre end 3.250 store og små filantropiske projekter rundt om i hele Danmark. Alle, der ejer fast ejendom, enten selv eller som er udpeget af en juridisk person, f.eks. er repræsentant for en almen boligorganisation, en andelsboligforening eller en virksomhed, kan gratis blive medlem af Realdania. Foreningen har cirka 148.000 medlemmer.

Kontakt

Pressechef Pia Møller Munksgaard, Realdania, tlf. 29 69 52 49