x

Realdania på Building Green Aarhus

Pressemeddelelse

14. marts 2017

Building Green er sprunget ud i en forårsudgave, hvor Aarhus er vært for begivenheden. Realdania deltager med arrangementer på begge dage den 29. og 30. marts.

Den 29. og 30. marts 2017 kommer Building Green til Aarhus – nærmere bestemt på Centralværkstedet i Aarhus C.

Vi er til stede begge dage med spændende oplæg og personer, der både skal diskutere den seneste forskning om indeklimaet i skolerne og på børneværelserne samt fortælle om det sidste nye, eksperimenterende indeklimabyggeri i Holstebro.

Indeklima, sundhed og børn

Onsdag den 29. marts 2017, kl. 14:40-15:30.

I Realdania har vi gjort os nogle konkrete erfaringer om børn og indeklima, som vi gerne vil dele og diskutere – her i samarbejde med DTU og adfærdsdesignvirksomheden KL.7, som begge deltager i panelet.

Panelet består af

  • Lene Wiell Nordberg, projektleder, Realdania
  • Sebastian Borum Olsen, adfærdsdesigner, KL.7
  • Geo Clausen, professor, DTU
  • Moderator: Rasmus Rune Nielsen, partner, ANDEL

Sunde Boliger i Holstebro

Torsdag den 30. marts, kl. 11:45-12:00.

Sunde Boliger er et eksperimenterende nybyggeri i 1:1. Tre ensartede gårdhavehuse skal ved hjælp af nytænkning og varierende indretning, byggemetoder, materialevalg og teknologiske løsninger give svar på, hvordan vi skaber et bedre indeklima - uden at give køb på energibesparelser og økonomi.

De tre huse i Holstebro står nu på nippet til opstart af målinger og indflytning af testfamilier, og Jørgen Søndermark bringer alt det sidste nye, frisk fra byggepladsen, om både boligerne og det, vi forventer at lære fra dem.

Vi ses!

Se hele programmet for Building Green Aarhus og tilmeld dig