x

Medlemmerne er meget glade for Mit Realdania

Pressemeddelelse

16. februar 2016

92 % af de medlemmer, som modtager Mit Realdania, er enten meget tilfredse eller delvist tilfredse med indholdet af nyhedsbrevet i 2015. Det viser den årlige tilfredshedsundersøgelse. Få et overblik over undersøgelsens øvrige resultater nedenfor.

I december 2015 gennemførte vi Mit Realdanias årlige tilfredshedsundersøgelse. Hele 5.336 medlemmer besvarede undersøgelsen, og vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for de mange gode besvarelser.

Vi kan konstatere, at rigtig mange medlemmer, nemlig 92 % er enten meget tilfredse eller delvist tilfredse med Mit Realdania i 2015:Relevansen i top

I forhold til tilfredshedsundersøgelsen i 2014 har modtagerne i 2015 desuden givet udtryk for, at relevansen af indholdet er steget i 2015, idet 21 % nu finder indholdet meget relevant mod 16 % i 2014. Dertil finder 64 %, at indholdet er overvejende relevant mod 60 % i 2014:Flere deltager i arrangementer

Vi afholder arrangementer på projekter støttet af Realdania i alle regioner hen over året. De fleste af arrangementerne fyldes op via lodtrækning, da interessen er meget stor. Ifølge svarene fra undersøgelsen er det nu lykkedes 56 % af respondenterne at deltage i ét eller flere arrangementer. Vi vil gerne give endnu flere chancen, så derfor hæver vi deltagerantallet på enkelte af vores arrangementer for at imødekomme den store interesse.

96 % synes virkelig godt eller godt om muligheden for at deltage i arrangementer på projekter, som Realdania har støttet:Nogle steder kan du endda få rabat på entré, rundvisning og andre ting via Realdanias rabataftaler, når du er medlem. Se mere her: 
Rabataftaler for Realdanias medlemmer

Realdanias app viser vej

10 % af medlemmerne bruger allerede Realdanias projekt app. Her er, hvad de bruger den til:

  1. at få ideer til seværdigheder, jeg gerne vil besøge i min fritid 
  2. at få seneste nyt om Realdanias projekter
  3. at få information om, hvor jeg finder Realdania-støttede projekter, ud fra hvor jeg rent geografisk befinder mig 
  4. at finde vej til et udvalgt Realdania projekt

Du finder den her: 
Realdania projekt-app

Mange deltager i valgmøder

Knap 20 % af medlemmerne, som har besvaret undersøgelsen, har deltaget i et af Realdanias geografiske valgmøder, og 34 % har sat kryds ved, at de har tænkt sig at deltage i et valgmøde.

Her kan du læse mere om valgmøderne, og hvorfor de er vigtige for os: 
Forening, demokrati og valgmøder


Tak for de mange kommentarer og forslag, som I har skrevet til os i tilfredshedsundersøgelsen.