x

Arkitektpraktikant til vores filantropiafdeling

Er du optaget af at arbejde strategisk og analytisk med arkitektur, og drømmer du om at arbejde med dagsordener indenfor det byggede miljø over hele landet?

Som praktikant i Realdania vil du opnå praktisk erfaring med research, analyser, planlægningsopgaver samt behandling af projektansøgninger i en filantropisk forening.

Du vil til daglig indgå i et stærkt tværfagligt miljø og understøtte filantropi- og sekretariatsledelsen samt det filantropiske fagteam ’Bygningskultur og udvikling af steder’.

Arbejdsopgaverne er meget varierede med forefaldende opgaver indenfor et bredt felt af områder bl.a. yderområdernes potentialer, kulturmiljøer samt bygningskultur og klima. Samtidig tager vi højde for din særlige faglige interesse og giver dig plads til at få studierelevant indsigt.

Hos Realdania ønsker vi at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø. Vi har defineret seks filantropiske mål, som bl.a. indebærer, at vi arbejder for at fremme bæredygtige byer, nye rammer for fællesskaber og en levende bygningskultur.

Den ideelle kandidat:

  • er motiveret af at opnå praktiske erfaringer med arbejde i en filantropisk organisation.er udpræget analytisk, tager ansvar og er kvalitetsbevidst.
  • har gode skriftlige formuleringsevner, og er vant til at arbejde med MS Office-pakken og Adobe Creative Cloud.
  • har tidligere haft studiejob, og har derved opnået praktisk joberfaring.
  • er interesseret i et praktikophold på 5-12 måneder med opstartsdato i januar-februar 2022.


Vi har kontor i København og arbejder med projekter i hele Danmark. 
Vi yder honorar, frokostordning og andre medarbejderfordele efter nærmere aftale.

Send os din ansøgning snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende. 

Send ansøgning

Har du spørgsmål til praktikforløbet kan du kontakte:

Vi ser frem til at høre fra dig.