x

Formidlingsrådgiver til formidlingsteamet

Kan du formidle på en levende og letforståelig måde?

Vi søger en dygtig kommunikatør til formidlingsteamets arbejde, som kan bidrage til at få de gode historier og vores faglige viden og erfaringer ud over rampen, så vi kan øge effekten af Realdanias filantropiske arbejde indenfor det byggede miljø. Stillingen er meget varieret og indeholder både rådgivning, formidling af faglig viden, projektledelse samt produktion af tekst og visuelt indhold til både egne kanaler og sociale medier. 

Du skal kunne lægge en skarp kommunikationsplan, formidle faglig viden og være skrivestærk i forskellige formater, forvandle og promovere en nyhed til et engagerende opslag på LinkedIn, rådgive vores kollegaer i filantropiafdelingen om alt fra målgrupper og budskaber til kanalvalg og formidlingsformater – og stable et spændende gå hjem-møde eller Realdanias deltagelse i f.eks. Kulturnatten på benene fra start til mål.

Du vil blive en del af Realdanias Formidlingsteam, der har otte medarbejdere, og blandt andet arbejder med formidling af viden, events, strategi, branding, digitale platforme og sociale medier. I det daglige arbejde lægger vi vægt på samarbejde, en uhøjtidelig omgangsform og leverancer af høj kvalitet. Derudover kommer du til at arbejde tæt sammen med gode kolleger i hele vores organisation.

Vi leder efter en kollega, som både kan arbejde strategisk og være praktisk udførende, når det gælder de digitale platforme og sociale medier. Du skal tænke i engagement, segmentering og og annonceringsværktøjer og kunne skræddersy indhold og visuel formidling til den enkelte kanal.

Dine arbejdsopgaver er, at:

 • yde rådgivning om kommunikation af Realdanias arbejde og filantropiske projekter 
 • styre formidlingsprojekter fra det strategiske til det konkrete niveau, herunder kampagner og små og store arrangementer med afsæt i de filantropiske aktiviteter (debatarrangementer, fyraftensmøder, konferencer og større events)
 • skrive artikler, nyheder, blogindlæg, projektbeskrivelser og andre formidlingsformater til forskellige kanaler – ikke mindst realdania.dk 
 • kvalitetssikre formidlingsprodukter, f.eks. infografikker, fakta-ark, publikationer og kommunikatonsplaner fra eksterne samarbejdsparter
 • producere indhold til vores sociale medier og få det ud til de relevante målgrupper
 • bidrage til at styrke kendskabet til Realdanias som en forening, der skaber fællesskaber for alle med interesse for livskvalitet i det byggede miljø
 • bidrage til at understøtte et stærkt brand og sikre en systematisk kommunikation på tværs af kanaler. Både i ord, grafik, fotos og levende billeder.

Vi forventer, at du:

 • har en akademisk og kommunikationsmæssig baggrund og minimum 5 års erfaring som færdiguddannet
 • har bred samfundsinteresse og gerne et vist kendskab til det byggede miljø
 • har erfaring med at arbejde sammen med andre fagligheder og formidle fagligt stof målrettet forskellige målgrupper og på forskellige kommunikationsplatforme samt fastlægge effektmål, evaluere og afrapportere
 • har både strategisk og praktisk erfaring med sociale medier, indholdsproduktion og segmentering
 • har lyst til både at arbejde selvstændigt, at indgå i tværfaglige teams og samarbejde på kryds og tværs – internt og eksternt
 • er en skarp projektleder med personlig gennemslagskraft.

Hvem er vi?

Realdania er en filantropisk forening med omkring 170.000 medlemmer. Vi arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø, forstået som de fysiske rammer for vores hverdag. Helt konkret støtter vi hvert år flere hundrede projekter over hele landet – lige fra det lokale ildsjæle-projekt over byudvikling og indeklimakampagner til udvikling af bæredygtige løsninger i byggeriet og genanvendelse af gamle bygninger. Siden år 2000 har vi støttet mere end 3.900 projekter med i alt mere end 20 mia. kr. 

Læs mere om foreningen Realdania:

Om os

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Casper Hyldekvist, Primetime People på 2688 9806 eller people@primetime.dk.

Ansøgningsfrist

Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 1. februar kl. 12. Send din ansøgning til people@primetime.dk.

Vi forventer at afholde første samtalerunde medio uge 6.