x

Head of Real Estate

Vil du være en del af Realdanias team for illikvide investeringer med ansvaret for Realdanias globale ejendomsinvesteringer?

Realdania arbejder som filantropisk forening for at fremme livskvaliteten for danskerne gennem initiativer inden for bl.a. byggeri og byudvikling. Det gør vi på baggrund af det afkast, som skabes ved investering af vores formue, der i dag udgør ca. 25 mia. kr. Som Head of Real Estate kommer du dermed til arbejde inden for et felt, der rammer bredt i foreningens virke. 

Vi er et stærkt investeringshold på 11, der er præget af tæt samarbejde og sparring. Du bliver en del af det team, der arbejder med illikvide investeringer, som udover de kommercielle ejendomme også omfatter private equity og andre alternative investeringer. Realdania har en ambition om, at de illikvide investeringer skal udgøre omkring halvdelen af investeringsporteføljen i 2026, og den kommercielle ejendomsportefølje er et vigtigt element i at nå hertil. Isoleret udgør globale ejendomme i dag 5% af investeringsbeholdningen og skal udbygges til 10% over de kommende år. 

Som Head of Real Estate får du ansvaret for Realdanias globale kommercielle ejendomsportefølje, der i dag fortrinsvist består af eksterne ejendomsforvaltere. Du får ansvaret for at håndtere hele processen inden for forvalterudvælgelse fra strategiarbejde, til sourcing, due diligence, juridiske forhandlinger og den løbende overvågning. Derfor er det vigtigt, at du er struktureret, grundig og brænder for området. Endvidere forventer vi, at du udgør en sparringspartner og vigtig del af teamet for de øvrige dele af porteføljen, specielt inden for illikvide aktiver.

Din profil: 

  • Relevant kandidatuddannelse inden for økonomi
  • Solid erfaring med ejendomsinvesteringer, herunder særligt fonds- og managerudvælgelse 
  • Gode samarbejdsevner og en struktureret, fokuseret og målrettet tilgang 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Christoffer Black, Russell Reynolds Associates, på tlf. 33 69 23 20 eller e-mail christoffer.black@russellreynolds.com.

Samtaler afholdes løbende.

Ansøgningsfrist: mandag den 10. januar kl. 12.00.

Send din ansøgning til: christoffer.black@russellreynolds.com 

Vær med til at skabe livskvalitet for mange – bliv en del af vores investeringsteam.