x

Investeringscontroller – alternative investeringer

Vi søger en dygtig og engageret Investeringscontroller til Realdanias Risikoteam. Risikoteamet, som er en del af funktionsområdet Økonomi og Service, står for kontrol og rapportering af risici knyttet til Realdanias investeringsformue samt tilhørende backoffice aktiviteter.

Arbejdsopgaver

I Risikoteamet bidrager alle fire bredt på lige fod for at fastholde og udvikle de gode personlige relationer i teamet og således også bidrage til Realdanias stærke team- og virksomhedskultur.

Dine arbejdsopgaver vil primært være relateret til Realdanias investeringer i de mindre likvide aktivklasser (private equity og real estate samt andre alternative investeringer), men i perioder vil der også være behov for at træde til og hjælpe med teamets øvrige arbejdsopgaver. Af primære arbejdsopgaver kan nævnes håndtering af ”cash calls” og ”distributions”, værdiansættelser, kontakt til eksterne forvaltere, bogføring og ledelsesrapportering.

Risikoteamet tilstræber en forøget digitalisering af manuelle processer, og du kan påregne en central rolle i denne udvikling.

Kvalifikationer

Vi søger en Investeringscontroller, der fagligt og ikke mindst med sine positive personlige kompetencer og adfærd kan bidrage til Risikoteamets videreudvikling. Vi ser gerne, at du har:

  • en relevant økonomisk uddannelse - antageligt på kandidatniveau
  • erfaring fra en lignende stilling hos bank- eller investeringsvirksomhed
  • erfaring med håndtering af investeringer i private equity, real estate og andre alternative investeringer
  • erfaring med beskatning af alternative investeringer
  • kendskab til porteføljestyringssystemet Portman eller andre portefølje management systemer, risikosystemet Barra One samt bogføringssystemet Microsoft Dynamics NAV
  • kendskab til Microsoft Power BI
  • solide engelske sprogkompetencer
  • en decideret teamorienteret arbejdsform og attitude.

Interesseret og kvalificeret?

Venligst kontakt Torben Petersen hos peoplemover. Telefon: (+45) 45 79 98 98 og mail: tp@peoplemover.dk snarest muligt.