x

Senior investment manager og investment manager

Realdania ønsker at styrke investeringsteamet inden for Private Equity og øvrige illikvide investeringer

Realdania arbejder som filantropisk forening for at fremme livskvaliteten for danskerne gennem det byggede miljø. Det gør vi med en lang række initiativer inden for bl.a. byggeri og byudvikling. Vi har siden 2000 støttet ca.4.000 projekter over hele landet og bidraget med ca. 20 mia. kr.

Grundlaget for det filantropiske arbejde er det afkast, som skabes ved investering af vores formue, der i dag udgør ca. 23 mia. kr. Kenneth Winther er ny mand i Realdanias direktion med ansvar for investeringsfunktionen, der lige nu skal implementere en investeringsstrategi med øget fokus på de illikvide investeringer, som skal udgøre 45% af investeringsformuen.

Vi søger en senior investment manager til at lede vores private equity investeringsprogram, hvor fokus er på globale investeringer i private equity-fonde og co-investeringer på i dag godt 5 mia. kr. Som senior investment manager skal du være såvel struktureret og analytisk som teamorienteret, have en uddannelse på kandidatniveau samt solid erfaring fra en lignende stilling.

Vi søger også en investment manager til at understøtte vores investeringer i illikvide aktivklasser, som indeholder private equity, globale ejendomsinvesteringer og øvrige alternative investeringer. Som investment manager skal du have en analytisk og kvantitativ tilgang samt mindst 5 års erfaring. Du har en uddannelse på kandidatniveau og erfaring fra en lignende stilling. Stillingen som investment manager er nyoprettet og med stor mulighed for at være med til at skabe rollen og udvikle opgaverne.

Hvis en af ovenstående beskrivelser passer på dig, er du måske enten vores nye senior investment manager eller vores nye investment manager? Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte Christoffer Black, Russell Reynolds Associates, på tlf. 33 69 23 20 eller e-mail christoffer.black@russellreynolds.com.