x

Kokkeelev

Vil du lære at lave lækker, økologisk mad fra bunden til 170 søde kolleger?

Du bliver vores første kokkeelev, og vi tilbyder dig en elevplads, hvor halvdelen af elevtiden foregår hos os og resten i en restaurant. Hvis du allerede har været på restaurant, vil det passe os godt.

Du får lov til at prøve mange forskellige ting, og vi vil rigtig gerne have dig med til at præge menuen og udvikle dine egne ideer sammen med køkkenchefen og de andre kolleger i køkkenet.

Du lærer bl.a. at:

  • Sammensætte og tilberede dagens menu og Mise en Place
  • Lave alt fra bunden som f.eks. fonder, syltning og meget mere
  • Direktions- og mødeanretninger
  • Indkøb og planlægning 

Om dig

Du er en elev som har gennemgået dit grundforløb, gerne været ca. 2 år på en restaurant og står og mangler de sidste to år af din uddannelse.

Du er omhyggelig, har øje for detaljer, er imødekommende og har masser af gåpåmod. 

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med Microsoft Office-pakkens programmer: Word, Excel og Outlook. 

Hvad kan vi tilbyde dig

Du bliver en del af vores udviklingsorienterede køkkenteam, hvor vi er to kokke, en køkkenassistent og to piccoliner. Og så får du omkring 190 søde kolleger i hele foreningen. Vi er en arbejdsplads med en god og uformel omgangstone, et højt ambitionsniveau og et spændende fagligt miljø – og med gode forhold i det hele taget. 

Om Realdania 

Realdania er en filantropisk forening med omkring 165.000 medlemmer. Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø - forstået som de fysiske rammer for vores hverdag. Realdania har siden år 2000 støttet flere end 3.675 projekter med mere end 18,7 mia. kr. Alle, der ejer fast ejendom, kan gratis blive medlem. 

Realdania har to datterselskaber hhv. Realdania By & Byg og Videncentret Bolius. Alle 3 selskaber bor på Jarmers Plads og har i alt ca. 190 medarbejdere, hvoraf 20 har til huse på Realdania By & Bygs andet kontor i Odense.

Er du interesseret? 

Send din ansøgning via ansøgningsknappen snarest. Vi afholder samtaler løbende. 

Send din ansøgning

Har du spørgsmål til elevpladsen, kan du kontakte køkkenchef Morten Eriksen Tahko på 40 88 81 19.