x

Microsoft 365 specialist og supporter

IT-teamet i Realdania har brug for en ny kollega, der har stærke kompetencer inden for Microsoft 365 og Azure administration.

Vi tilbyder

Du bliver en del af vores IT-team, hvor vi med dig er seks IT-konsulenter, samt en studentermedhjælper. Vi arbejder sammen på Jarmers Plads i København, hvor vi med udgangspunkt i IT, styrker Realdanias målsætninger. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone.

Om dig

Du har interesse og specialistviden om Azure, men også en grundlæggende viden om IT-infrastruktur. Du vil få stort ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i etablering og optimering af nuværende og fremtidige løsninger, hvor såvel dine personlige som dine faglige kompetencer kommer i spil.

Du trives i en rolle, hvor du både arbejder selvstændigt og tæt sammen med dit team. Som person er du god til at kommunikere og kan lide at skabe relationer. Du er struktureret, følger op, er god til planlægning og trives med mange bolde i luften. Du motiveres af at have ansvar og kan drive mange typer opgaver på samme tid. 

Hverdagen er varieret, og du vil løbende blive involveret i både projekter, og et bredt spektrum af større og mindre ad hoc-opgaver, hvor såvel dine personlige som dine faglige kompetencer kommer i spil. I samarbejde med teamet og vores leverandører vil du bl.a. komme til at arbejde med optimering af nuværende og fremtidige set-ups, sikkerhed og backup.

Du kommer til at arbejde med alle de nyeste teknologier på området og du skal have lyst til kontinuerligt at udvikle din viden og kompetencer på området. Desuden lægger vi vægt på, at du er fleksibel og selvmotiverende.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant IT-uddannelse eller tilsvarende dokumenterede erfaringer
  • Erfaring med Azure-datacenter, Exchange Online og Intune
  • Minimum 5 års erfaring og stor viden om MS-365 platformen
  • Azure administration  
  • Gerne erfaring med Power Shell script
  • Erfaring med SharePoint og administration
  • Cloudsikkerhed og cloud app Security som interesse
  • Det er en fordel hvis du har certificeringer på MS-området
  • Deltager i brugersupporten, når det er nødvendigt.

Om os

Realdania er en filantropisk forening med omkring 175.000 medlemmer. Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø, forstået som de fysiske rammer for vores hverdag. Realdania har siden år 2000 støttet flere end 4.300 projekter med mere end 20,7 mia. kr. Alle, der ejer fast ejendom, kan blive medlem. 

Realdania har to datterselskaber hhv. Realdania By & Byg og Videncentret Bolius. Alle 3 selskaber bor på Jarmers Plads og har i alt ca. 190 medarbejdere, hvoraf 20 har til huse på Realdania By & Bygs andet kontor i Odense.

Vi er en arbejdsplads med en god og uformel omgangstone, et højt ambitionsniveau og et spændende fagligt miljø. Vi har gode rammer og en meget aktiv personaleforening, massageordning m.m.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt. 

Løn efter aftale, samt sundhedssikring og pensionsordning.

Er du interesseret?

Send CV og en motiveret ansøgning til os. Ansøgningerne og samtaler behandles løbende. 

Søg jobbet


Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte IT chef Thomas Wittrock på 4019 4331.