x

Til vores Filantropiafdeling søger vi en talentfuld praktikant, der er motiveret af at opnå praktisk erfaring med research, analyser, planlægningsopgaver, databaser, ledelsesrapportering og andre opgaver i en filantropisk organisation. Samtidig tager vi højde for din særlige faglige interesse og giver dig plads til at få studierelevant indsigt.

Du vil til dagligt indgå i et stærkt tværfagligt miljø og understøtte filantropi- og sekretariatsledelsen samt de filantropiske fagteams med forefaldende opgaver inden for et bredt felt af arbejdsområder, bl.a. social- og miljømæssig bæredygtighed.

Vi har defineret seks filantropiske mål, som bl.a. indebærer, at vi arbejder for at fremme bæredygtige byer, nye rammer for fællesskaber og en levende bygningskultur. Du vil kunne få opgaver i igangværende projekter og kampagner indenfor alle seks filantropiske mål.

Derudover kan der ligge praktiske opgaver i forbindelse med vores medlemsarrangementer samt repræsentantskabs- og valgmøder.

Den ideelle kandidat:

  • er i gang med en lang videregående uddannelse, fx indenfor byplanlægning, arkitektur, geografi, statskundskab eller økonomi, herunder studieretninger på CBS.
  • er motiveret af at opnå praktiske erfaringer med arbejde i en filantropisk organisation.
  • er udpræget analytisk, tager ansvar og er kvalitetsbevidst.
  • har gode skriftlige formuleringsevner, og er vant til at arbejde med MS Office-pakken.
  • har tidligere haft studiejob, og har derved opnået praktisk joberfaring.
  • er interesseret i et praktikophold på 5-12 måneder med start i august-september 2019.


Hvis du har studiepause mellem bachelor- og kandidatuddannelse, er vi også interesseret i at høre fra dig.

Filantropiafdelingen består af 25 engagerede og dygtige medarbejdere med forskellige baggrunde, og derfor opfordrer vi også studerende med andre studieretninger end de ovennævnte til at søge praktikantstillingen.

Vi yder honorar, frokostordning og andre medarbejderfordele efter nærmere aftale.

Send os din ansøgning snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektadministrator Dorthe Sørensen på
e-mail: dsoe@realdania.dk


Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg nu

Om Realdania

Realdania er en filantropisk forening med omkring 150.000 medlemmer. Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø, forstået som de fysiske rammer for vores hverdag. Realdania er til for både nuværende og kommende generationer og ønsker at fremme bæredygtighed samt ny viden og innovation. Realdania har siden år 2000 støttet flere end 3.350 projekter med i alt mere end 18 mia. kr. Alle, der ejer fast ejendom, kan blive medlem.

Læs mere om Realdania:

Om os

Følg Realdania på de sociale medier:

Facebook

LinkedIn

Twitter

Instagram