x

Projektleder til Realdania Filantropi

Vil du være med til at fremme bæredygtige byer, levende bymidter og fysiske rammer for fællesskaber?

Jobbet som projektleder

Som vores nye kollega i filantropiafdelingen vil du få rig lejlighed til at sætte dine stærke faglige kompetencer inden for udviklingen af det byggede miljø i spil.

I vores filantropiske arbejde vil du blive en del af fagteamet Byudvikling, fællesskaber og planlægning.

Som projektleder får du ansvar for at udvikle og gennemføre analyser, projekter, initiativer og kampagner, der understøtter vores seks filantropiske mål som helhed med særlig vægt på arbejdet med at fremme bæredygtige byer og fremme nye rammer for fællesskaber.

Arbejdet er meget varieret og omfatter blandt andet dialog med ansøgere og samarbejds- partnere, behandling af henvendelser og ansøgninger, tilrettelæggelse og implementering af projekter i samarbejde med såvel interne som eksterne partnere, implementering af kampagner og formidling til offentligheden og faglige miljøer om projekternes resultater.

Opgaverne og forventningerne til dit arbejde er blandt andet, at du:

 • kan have ansvar for en portefølje af projekter, der modtager støtte fra Realdania – fra dialog og faglig sparring med ansøger, til indstilling til bevilling og løbende støtte til projektejere under gennemførelsen, så en høj kvalitet sikres.
 • medvirker til at udvikle og implementere den filantropiske strategi og sikre, at vores indsatser er aktuelle og dagsordensættende.
 • kan være tovholder på større indsatser, der rummer flere projekter og aktiviteter.
 • holder dig ajour med udviklingen inden for området – samfund, politikker, trends og ny forskning, og levere faglig sparring på tværs af foreningen og i Realdanias datterselskaber.
 • er en vidende og imødekommende repræsentant for Realdania i samarbejdet med eksterne og interne partnere og løbende opbygge og vedligeholde relevante faglige netværk og samarbejdsrelationer.

Du bliver en del af Realdania Filantropi med i alt 20 medarbejdere med meget forskellige faglige baggrunde. Herudover får du et tæt samarbejde med en lang række dygtige og dedikerede kollegaer på tværs af Realdania.

Din profil

Du har en relevant akademisk, arkitektfaglig uddannelse som arkitekt-planlægger og solid erfaring (4-6 år), gerne fra flere typer af organisationer. Det kunne være fra en kommune, en rådgiver- eller entreprenørvirksomhed, en forskningsinstitution, brancheorganisation eller lignende.

Vi forestiller os, at du:

 • er stærk i projektledelse og har dokumenteret erfaring med at sikre fremdrift og resultater i projekter med mange interessenter internt og eksternt.
 • har bred erfaring med og viden om byudvikling og byplanlægning, herunder forståelse, erfaring og viden om problemstillinger inden for byrums- og andsskabsarkitektur.
 • gerne har erfaring med projekter og udvikling inden for den almene boligsektor, herunder med projekter med fokus på det sociale møde mellem mennesker.
 • også gerne har erfaring med projekter i samarbejde med foreningslivet bredt set, herunder kulturaktører og fritidsliv.

Vi vægter også, at du:

 • har gode samarbejdsevner, et skarpt blik for roller og kompetencer og fokus på at skabe resultater.
 • er initiativrig og arbejder selvstændigt og analytisk med sans for både de strategiske og operationelle aspekter af en opgave.
 • har ”politisk tæft” og forståelse for arbejdsgange og processer både internt og eksternt.
 • er dygtig til at formidle skriftligt og mundtligt til mange forskellige aktører.
 • har en gennemslagskraftig, faglig og diplomatisk fremtræden i dialog- og mødesammenhænge.
 • trives i et job med komplekse projekter og travl hverdag, og hvor du har stor indflydelse på dit eget arbejde, og du kan brænde for den gode sag.
 • er fagligt nysgerrig og iderig.
 • behersker engelsk i skrift og tale.

Du tilbydes et spændende job i et uformelt miljø med en stærk faglighed. Du bliver del af en ambitiøs forening, der fokuserer på innovation med mange vinkler og på mange niveauer inden for det byggede miljø.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV her: 

Søg stillingen

Vi forventer at holde 1. samtale den 17. og 18. august, så send gerne din ansøgning i god tid inden da.

Vi arbejder sammen med rekrutteringsvirksomheden KAR+CO og har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte partner Christian Bonde på telefon 4027 5900.