x

Projektleder til Realdanias debataktiviteter

Har du erfaring med at udvikle events og konferencer med høj faglighed og aktualitet? Og har du interesse for krydsfeltet mellem samfundsforhold og det byggede miljø?

Realdania er en filantropisk forening med omkring 180.000 medlemmer. Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø, forstået som de fysiske rammer for vores hverdag. Realdania ønsker at fremme bæredygtighed samt ny viden og innovation. Realdania har siden år 2000 støttet mere end 4.300 projekter med i alt 20,7 mia. kr. Alle, der ejer fast ejendom, kan blive medlem.

Som projektleder til Realdanias debataktiviteter bliver du en del af Realdanias medlemsteam. Her bliver du sammen med 8 kolleger - hertil 3 studentermedhjælpere - ansvarlig for at implementere Realdanias foreningsstrategi, hvor ambitionen er at synliggøre og udvikle Realdania som forening. 

Du skal arbejde med området Realdania Debat, hvor dit fokus vil være på at udvikle og afholde inspirerende debatarrangementer af høj faglig kvalitet med deltagelse af repræsentanter fra Realdanias 6 grupper af faglige medlemmer - Realdanias debatfora. De faglige fora tæller ledende repræsentanter fra landbruget, privat boligudlejning, udlejning af erhvervslejemål, repræsentanter fra den almene boligsektor, landets borgmestre samt folk, der arbejder med at udvikle fremtidens ejerbolig (f.eks. arkitekter og developere). 

Dit særlige fokus vil være på at drive to af de 6 debatfora – nemlig Almen Boligforum og Ejerboligforum. Men der vil også være opgaver relateret til de andre 4 debatfora.  

Stillingen er med opstart hurtigst muligt.

Du vil referere til medlemschefen.

Opgaverne vil bl.a. være at
 • være ansvarlig for aktiviteter for to af Realdanias i alt seks faglige debatgrupper – Almen Boligforum og Ejerboligforum   
 • udarbejde relevante og fagligt inspirerende programmer til kommende debatarrangementer
 • medvirke til rekruttering af nye medlemmer til Realdania Debat
 • planlægge, afvikle og evaluere debataktiviteter i hele landet
 • deltage i udvikling af nye aktiviteter til Realdanias medlemmer generelt – herunder aktiviteter, der går på tværs af de 6 debatfora.

Du skal være indstillet på 4-8 årlige rejsedage i Danmark. 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse. Du har måske arbejdet i en almen boligorganisation, en større forening, i et ministerium eller lign. Du har minimum 5 års erfaring efter endt uddannelse.

Vi forventer os, at du
 • har konkret erfaring med at udvikle faglige events
 • har kendskab til den almene boligsektors opbygning og vilkår
 • har erfaring med formidling af faglig viden og evner at sætte dig ind i store stofområder 
 • kan arbejde struktureret og med en lang planlægningshorisont.

Vi vægter også, at du

 • er initiativrig, opsøgende og kan lide at sætte dig ind i nye områder inden for Realdanias virke
 • har sans for de små detaljer og evner samtidigt at sætte dit arbejde ind i en større strategisk sammenhæng 
 • har gode samarbejdsevner og nyder at skabe resultater i samspil med andre
 • er en selvigangsætter, kan arbejde selvstændigt og følger dine projekter til dørs
 • har rigtig gode formuleringsevner i skrift og tale og har politisk tæft
 • har en interesse for Realdanias arbejdsområde, det byggede miljø.

Vi tilbyder

Vi er en arbejdsplads, der er præget af faglighed og kvalitet og af hjælpsomhed og gode kolleger. Vi har et aktivt miljø både fagligt og socialt, og vi har gode rammer om vores arbejde med en meget aktiv personaleforening, skøn frokostordning m.m.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Christian Bonde fra KAR+CO på telefon +45 4027 5900 eller mail cb@karplusco.com. 

Ansøgning og ansøgningsfrist
Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 13. februar 2023

Læs mere Realdania Debat:

Sådan søger du stillingen

Du skal anvende vores elektroniske ansøgningsmodul, når du søger stillingen. Får du problemer med at vedhæfte bilag eller lignende, kan du kontakte Christian Bonde, cb@karplusco.com.

Send ansøgning