x

Receptionist - 17 timer - barselsvikar

Vi søgeren serviceminded barselsvikar til vores reception. Du bliver en del af et lille team på tre receptionister, hvor I skiftes til at passe receptionen og har et tæt samarbejde om den daglige drift. Receptionsteamet er en del af afdelingen Økonomi & Service, der også omfatter Økonomi, Risiko, HR, IT og Kantine.

Receptionen er Realdanias ansigt udadtil, og der lægges vægt på den personlige kontakt i en professionel og uformel atmosfære.

Dine primære opgaver bliver:

  • Besvare telefonen
  • Modtage gæster
  • Overblik over møder og forplejningsbestilling
  • Bestille taxa og bude
  • Derudover vil der være praktiske opgaver, såsom at rense og påfylde kaffemaskiner o.l.

Receptionen er åben mandag-torsdag kl. 8.00-16.30 og fredag kl. 8.00-16.00. Arbejdstiden er i udgangspunktet 17 timer om ugen (plus selv-betalt frokostpause), og din arbejdstid vil ligge inden for receptionens åbningstid. Det er desuden vigtigt, at du kan arbejde mere med kort varsel ved ferie og sygdom. Du vil blive aflønnet efter det faktiske timetal. Vikariatet begynder mandag den 16. august 2021 løber frem til 1. august 2022.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har erfaring med receptionsarbejde gerne fra hotelbranchen. Du trives med et udadvendt job, hvor gæsterne kommer først, og kan bevare overblikket i travle situationer.

Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt, da du i løbet af din arbejdsdag vil have ansvaret for at modtage gæster, holde receptionen pæn og håndtere interne forespørgsler fra kolleger i hele huset.

Du taler og skriver flydende dansk samt taler et godt engelsk.

Har grundlæggende erfaring med Outlook og Word.

Praktiske oplysninger

Du får et udadvendt arbejde, hvor du vil lære kolleger fra forskellige faggrupper at kende. Realdania er en arbejdsplads, der er præget af faglighed og kvalitet samt af hjælpsomhed og gode kolleger. Der er et aktivt miljø både fagligt og socialt, og med gode rammer for deres arbejde med en meget aktiv personaleforening, frokostordning m.m.

Du kan læse mere om Realdania her:

Vores grundlag

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, så udfyld formularen herunder og vedhæft et opdateret cv sammen med din ansøgning. TEMP-TEAM A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem TEMP-TEAM.

Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte TEMP-TEAM, Tine Larsen, 33 36 09 40.

Særligt vedr. corona         

Vi tager udviklingen i coronavirus meget alvorligt og forholder os til de råd og anbefalinger, som til enhver tid gives af de offentlige myndigheder, Sundhedsstyrelsen, Udenrigsministeriet og politiet.

Vi lægger stor vægt på personlige og fysiske møder, men grundet vores ansvar for at medvirke til at stoppe spredningen af covid-19 afholder vi ikke samtaler og interviews fysisk på vores kontorer i de kommuner, der er berørt af særlige restriktioner. Vi tilbyder fortsat samtaler via Teams eller Skype, hvis det ønskes.