x

Studentermedhjælper til Investeringsteamet

Kan du lide at arbejde med kapitalforvaltning, data og analyser og brænder du for at udvikle dit teoretiske investeringstalent i praksis, så er det måske dig vi står og mangler til vores investeringsteam.

Om os og opgaverne

Realdania er en filantropisk forening, som arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø. At være en filantropisk forening betyder kort sagt, at vi uddeler penge til projekter inden for det byggede miljø i forventning om at skabe en varig samfundsnyttig effekt. Pengene til foreningens filantropiske uddelinger og drift kommer fra det afkast, som vi skaber via Realdanias investeringsformue.

Investeringsteamet har ansvaret for at investere formuen, der aktuelt er på ca. 23 mia. kr. Målet er at skabe et højt afkast med en balanceret risiko. Vi er i alt ti ansatte i investeringsteamet, som alle har stærke investeringsmæssige kompetencer, høje ambitioner og et rigtig godt samarbejde om at indfri teamets mål. I teamet og i Realdania er der et stærkt socialt miljø, ikke mindst blandt foreningens mange studentermedhjælpere.

Som studentermedhjælper i teamet får du til opgave at løse data- og analyseopgaver, som skal understøtte teamets porteføljemanagere i de daglige investeringsbeslutninger. Desuden skal du bidrage til at løse teamets øvrige daglige arbejdsopgaver. Arbejdstiden er typisk 15 timer om ugen med fleksibilitet i eksamens- og projektperioder.  

Du har høj faglighed og stærk talforståelse

Vi forventer, at du er tæt på at afslutte din bachelor, og at du vil læse videre på én af følgende kandidatuddannelser på CBS eller tilsvarende uddannelsesinstitution: Finance and Investments, Finance and Strategic Management, Applied Economics and Finance eller Finansiering og Regnskab.

Vi forventer desuden, at du besidder høj faglighed og stærk talforståelse samt flair for it, herunder at du kan anvende Excel og gerne PowerPoint på et niveau over middel. Har du desuden erfaring med programmering i SQL, er det et yderligere plus.

Det er vigtigt, at du har interesse for kapitalforvaltning og investering og har høje ambitioner om at udvikle dit kendskab hertil samt din praktiske og teoretiske erfaring med området. Endvidere er det vigtigt, at du kan lide at arbejde med data og analyser og er god til det, samt at du har en naturlig kritisk tilgang til input og resultater. 

Du er initiativrig, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret

Som person forventer vi, at du er kvalitetsbevidst og systematisk i din arbejdsmetode, og at du tager initiativer drevet af et højt energi- og ambitionsniveau. Det er også vigtigt, at du har et veludviklet øje for detaljer.

Du vil i ansættelsesperioden opleve, at udfordringerne og ansvaret vokser i takt med den indsats, du yder. Derfor er det vigtigt, at du trives med arbejdsopgaver, hvor du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med komplekse problemstillinger. Vi forventer, at du er god til at samarbejde, så du naturligt bliver en del af teamet og bidrager til vores udvikling.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kaspar Jannings via tlf. 29 69 52 57.

Frist for ansøgninger er søndag den 16. februar 2020. Samtaler forventes afholdt umiddelbart derefter og vi forventer, at du kan starte hos os primo april 2020 eller måske tidligere.

Søg stillingen