x

Studentermedhjælper til Foreningssekretariatet

Kom og bliv en del af Realdanias Foreningssekretariat. Vi betjener Realdanias repræsentantskab og vores omkring 175.000 medlemmer. Derfor skal vi bruge en studentermedhjælper til validering af data, medlemsservice og andre spændende projekter.

Foreningssekretariatet er på jagt efter en dygtig studentermedhjælper, der sammen med vores to andre studentermedhjælpere kan validere vores nye og eksisterende medlemmer. Dertil kommer en række tværorganisatoriske digitale projekter. Du vil derfor som studentermedhjælper i Foreningssekretariatet få mulighed for at bidrage til en bred portefølje af opgaver og projekter.

Hvem er du?

Du er bachelorstuderende på en samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse, hvor du er i gang med 1. eller 2. år af studiet. Du skal have flair for IT og gerne kendskab til Excel. Vi forventer, at du har nemt ved at sætte dig ind i systemer, og det er et stort plus, at du går struktureret til dine arbejdsopgaver med et smil og et positivt sind. 

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.: 

 • Registrering af nye medlemmer samt kontrol af, om de nye medlemmer lever op til medlemskravene
 • Besvarelse af henvendelser fra både nye og eksisterende medlemmer. Dette foregår primært skriftligt via vores kommunikationsportal, men også via telefon
 • Rapportering af medlemsstatistik internt i foreningen
 • Bidrage til effektivisering af digitale projekter
 • Forberedelse af og deltagelse i repræsentantskabsmøder (2 gange om året) og valgmøder (3-4 gange om året) rundt om i landet
 • Forefaldende administrative og praktiske opgaver

Hvem er Realdania?

Realdania er en filantropisk forening med ca. 175.000 medlemmer. Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø, forstået som de fysiske rammer for vores hverdag.

Foreningssekretariatet har ansvaret for betjening af Realdanias repræsentantskab samt planlægning og afholdelse af valgmøder. Foreningssekretariatet har derudover ansvaret for medlemsadministrationen og medlemsservice. 

De praktiske oplysninger

 • Din baggrund: Du er i gang med 1. eller 2. år af en samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse. Derudover er det en fordel, hvis du har flair og interesse for administration, data og digitalisering.
 • Antal timer: 10-15 timer pr. uge. Nogle perioder vil der dog være ekstra arbejde, samt rejsedage i forbindelse med begivenheder rundt omkring i Danmark. Der er generelt en meget høj fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet, som koordineres med de andre studentermedhjælpere.
 • Arbejdssted: Realdania, Jarmers Plads 2, 1551 København V (ved Vesterport St.).
 • Lønniveau: 146 kr. i timen.
 • Arbejdssprog: Stillingen kræver, at du taler og skriver dansk, da du vil have meget dialog med medlemmerne af Realdania. 

Bonusinfo:

I Realdania møder du professionelle mennesker med forskellige kompetencer, der brænder for deres arbejde. Du får hurtigt indblik i opgaver og rutiner i en større organisation, herunder hvordan en medlemsstrategi eksekveres, samt ser hvordan medlemsdemokratiet fungerer i foreningen.

Du vil blive en del af et team med et godt arbejdsmiljø, både blandt studenter og faste medarbejdere. Som en del af vores studenterfordele får du tilskud til dine studiebøger og kan spise i vores lækre kantine til en meget favorabel pris.

Spørgsmål kan rettes til projektleder Louise Cornelia Haug på 3283 6294 og lha@realdania.dk eller seniorkonsulent Eva Rosenbæk-Svane på 3288 5319 og ers@realdania.dk.

Send os en kort ansøgning (max 1 side) og CV via knappen nedenfor inden den 22. august. Opstart er snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når den rigtige er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen