x

Studentermedhjælper til Realdanias IT-team

IT-teamet har brug for en ny student, der har en god IT-forståelse, men også er god til kommunikation og projektledelse.

Vi tilbyder

Du bliver en del af vores IT-team, der står for drift af IT-platformen og for IT-support af vores ca. 250 brugere. Vi har brug for en person, der kan medvirke til at løse stort set alle afdelingens opgaver. Du kommer til at deltage i IT-teamet på lige fod med de fastansatte og vil hurtigt få projektansvar for egne opgaver. 

Vi forventer ikke, at du på forhånd har alle nødvendige kompetencer, men at du er åben for at lære dem på lidt længere sigt. 

Vi er en arbejdsplads med en god og uformel omgangstone, et højt ambitionsniveau og et spændende fagligt miljø. Vi har gode rammer om vores arbejde med en meget aktiv personaleforening.

I teamet og i Realdania er der et stærkt socialt miljø, ikke mindst blandt foreningens mange studentermedhjælpere.

Arbejdstiden er typisk 15 timer om ugen med fleksibilitet i eksamens- og projektperioder.

Om dig

Som person forventer vi, at du er serviceminded, kvalitetsbevidst, initiativrig og systematisk i din arbejdsmetode. 

Du vil opleve, at udfordringerne og ansvaret vokser i takt med den indsats, du yder. Derfor er det vigtigt, at du trives med arbejdsopgaver, hvor du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med komplekse problemstillinger. Vi forventer, at du er god til at samarbejde, så du naturligt bliver en del af teamet og bidrager til vores udvikling.

Vi forventer, at du er godt i gang med din bachelor på et relevant studie (CBS, Informatik, datalogi, IT-supporter eller lign.).

Udvalgte opgaver

  • Generel support af brugere i et Windows10 miljø
  • Medvirke ved udarbejdelse af indstillinger, driftsrapporter, vejledninger, uddannelsesmateriale og andre styringsdokumenter
  • Opsætte nye pc´ere mv. på skriveborde
  • Deltage i IT afdelingens projekter ofte med eksterne leverandører
  • Vedligeholde IT afdelingens materiale til budget opfølgning.

Du vil få stort ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i flere udviklingsprojekter, hvor såvel dine personlige som dine faglige kompetencer kommer i spil.

Du trives i en rolle, hvor du både arbejder selvstændigt og tæt sammen med dit team. Som person er du god til at kommunikere og kan lide at skabe relationer. Du er struktureret, følger op, er god til planlægning og trives med mange bolde i luften. Du motiveres af at have ansvar og kan drive mange typer opgaver og projekter på samme tid. 

Du kommer til at arbejde meget tværfagligt og vil opnå viden om mange forskellige forretningsområder og du skal have lyst til kontinuerligt at udvikle dine kompetencer. Vi lægger endvidere vægt på, at du er fleksibel og selvmotiverende.

Vi har et godt studentermiljø. Vi tilbyder en løn på 146 kr. i timen (166 kr. i timen, hvis du er er på kandidatniveau). Du får tilskud til dine studiebøger, og du kan spise i vores kantine til en meget favorabel pris, når du er på arbejde. 

Om os

Realdania er en filantropisk forening med ca. 175.000 medlemmer. Foreningen arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø, forstået som de fysiske rammer for vores hverdag. Realdania har siden år 2000 støttet flere end 4.300 projekter med mere end 20,7 mia. kr. Alle, der ejer fast ejendom, kan blive medlem. 

Realdania har to datterselskaber hhv. Realdania By & Byg og Videncentret Bolius. Alle 3 selskaber bor på Jarmers Plads og har i alt ca. 190 medarbejdere, hvoraf 20 har til huse på Realdania By & Bygs andet kontor i Odense.

Er du interesseret?

Så send os dit CV og en motiveret ansøgning. Samtaler vil foregå løbende. 

Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte IT chef Thomas Wittrock på 4019 4331.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.