x

Skriv dig op til hverdagsfællesskabet Broen - åbent hus 19. marts

Ved Køge Kysts østlige længe er der opført 29 livsstilsboliger 50+, med fokus på nærvær, fællesskab og hjerterum i de moderne lejligheder. Her er det beboernes fælles ansvar at skabe det gode naboskab, hverdagens små ekstra tiltag og arrangere fælles arrangementer. Kom til åbent hus i Broen tirsdag den 19. marts.

Læs mere om boligerne, værdiprogram, kriterier for fællesskabet og skriv dig på interesseliste:

Bofællesskabet Broen 

En mangfoldig bydel 

De kommende byboliger i Køge Kyst indeholder både almindelige boliger og et bofællesskab for 50+ segmentet for at skabe en mangfoldig bydel. Bofællesskabet udgør en tredjedel af bebyggelsen og vil komme til at rumme en række faciliteter, der skal danne rammen om fælles aktiviteter for beboerne. Det er f.eks. fælles køkken, værksted og uderum. Bofællesskabet udvikles i et samarbejde mellem PensionDanmark og Realdania som led i Realdanias indsats ’Rum og fællesskaber for ældre’, der har som mål at skabe aktiviteter, der også kan forebygge ensomhed.

En del af Køge Kyst 

Det er første gang PensionDanmark bygger i Køge Kyst, der er et spændende nyt byområde. Området er ved at blive skabt med kobling til Køge by, vandet og strandengen, som er et meget attraktivt naturområde.  Den kobling skal byggeriet på 90 boliger i første række til stranden med udsigt over naturarealerne udnytte mest muligt. Målet er et bæredygtigt byggeri med stærk arkitektur. 

Værdiprogram for Boligfællesskabet Broen, Køge Kyst (version af d. 28/5-2018 - tegninger opdateres ved afslutning af projekt)

Projektfakta

Beliggenhed: Køge Kyst
Areal: Bebyggelsen er på 6.750 m2 plus 2.400 m2 kælder og rummer 90 boliger
Arkitekt: Vandkunsten
Rådgivende ingeniør: Orbicon
Entreprenør: Enemærke & Petersen
Jord og forureningsundersøgelser: Jord•Miljø
Forventet indflytning: Efteråret 2019
Forventet bæredygtighedscertificering: DGNB i kategorien Guld