x

Det europæiske fondsnetværk EFC kommer til København

Pressemeddelelse

19. april 2013

Realdania er sammen med 6 andre danske fonde vært når det europæiske fondsnetværk European Foundation Centre (EFC) og 600 repræsentanter fra europæiske og amerikanske fonde og filantropiske foreninger kommer til København for at tale om bæredygtige byer

Konferencens hovedtema er ”Bæredygtige byer – fonde og vores urbane fremtid”. I dag lever mere end halvdelen af verdens befolkning i byer og det er forventningen, at mange flere vil komme til. Urbaniseringen skaber en række udfordringer, blandt andet når det kommer til at sikre bæredygtighed i byerne. Særligt indenfor social bæredygtighed, kan fondene være med til at finde løsninger. 

Blandt hovedtalerne på konferencen er EU-kommissær Connie Hedegaard, Direktør Joan Clos fra UN-Habitat samt Mark Kramer grundlægger og direktør for Foundation Strategy Group (FSG).

Konferencen, som finder sted fra den 30. maj – 1. juni 2013, danner samtidig rammerne for årets vigtigste netværksbegivenhed inden for den europæiske fondsverden. Det er her, der udveksles internationale erfaringer, best-practice og læring inden for feltet at drive fondsvirksomhed. 

EFC og konferencen ”Sustainable Cities – Foundations and Our Urban Future”

Mere om de danske fonde der er værter:

HelsefondenLego fondenLundbeck fondenNovo Nordisk FondenRealdaniaVelux fondene