x

FOCUS TV er en af de ca. 40 lokalstationer, der har sendetid på Kanal København. Stationen har indgået samarbejde med byhistoriker Allan Mylius Thomsen om produktion af 20 udsendelser á ca. en halv times varighed. I en fortællende, visuel gennemgang er det ønsket at beskrive Københavns historie og bygningsværker ud fra almindelige menneskers perspektiv.

Allan Mylius Thomsen er en stor kapacitet i forhold til formidling om det historiske København. Han har gennem fem år haft en ugentlig byhistorisk udsendelse på DR Københavns Radio og har derudover også en fast rubrik i Jyllandsposten, hvor han fortæller om emnet. Han har desuden forfattet 25 bøger om København, og fungerer året rundt som guide, hvor han er med til at levendegøre byens historiske fortid.
 
Hvert af de 20 programmer vil blive lavet, så de kan ses uafhængigt af hinanden. Samlet vil de dog komme til at fungere som en samlet enhed, der giver seerne et større indblik i byens krønike og arkitektur. Udsendelsesrækken bliver egnet til undervisning og som diskussionsoplæg, og vil kunne rekvireres enkeltvis eller i pakker på VHS-bånd eller på cd-rom.

Projektfakta

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}