x

Med KapHandi er der etableret et samlingspunkt for informationer omkring tilgængelighed. Kaphandi skal fungere som en internetservice, der samler al information om både indendørs og udendørs tilgængelighed, der kan være relevant for handicappede.

KapHandi skal forbedre den enkelte ældre eller handicappede borgers livskvalitet. Det sker bl.a. ved at tilbyde den pågældende et bedre grundlag til at kunne planlægge sin færden. KapHandi vil tage udgangspunkt i den enkelte handicappedes personlige handicapprofil. På den måde vil en brugers spørgsmål om tilgængelighed altid blive besvaret ud fra den handicappedes specifikke individuelle behov og tilgængelighedskrav.

Desuden skal KapHandi fungere som et dialogforum, hvor handicappede, deres familier og øvrige interessenter kan skabe nye relationer. Tilgængelighedsportalen bliver etableret trin for trin, efterhånden som data bliver indsamlet. Brugernetværket etableres sideløbende med dataindsamlingen.
 
Projektet blev endvidere støttet af Friluftsrådet, Det Kommunale Momsfond, Vanførefonden, Dansk Center for Tilgængelighed, Deloitte & Touche og DSI.

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

Nyheder Se alle nyheder

Vis flere

Relaterede projekter Se alle projekter

Vis flere

{{ title }}

{{ description }}