x

Sejerø Festival

Som en del af kampagnen Byggeriets Ildsjæle har vu støttet istandsættelsen af landbrugsejendommen Marebjerggård på den naturskønne Sejerø. Her har ildsjæle skabt en succesrig kunstfestival med en bred vifte af udtryk indenfor musik og rumlige installationer.

Marebjerggård har allerede undergået en forandring mellem hænderne på de frivillige kunstnere og arkitekter, der har været tilknyttet festivalen. Nu er tiden kommet til stuehuset og laderne. Stuehuset gøres beboeligt, og laderne sikres, så der skabes et arbejdssted, der understøtter festivalen – og som er aktivt hele året.

Med ombygningen af gården er det ildsjælenes tanke at vise, hvordan man på en bæredygtig måde kan forvandle og genanvende en funktionstømt landbrugsejendom i et af Danmarks yderområder.

Med kampagnen til byggeriets ildsjæle ønsker vi at bakke op om frivillige kræfter gennem netværk, inspiration og viden, og ikke mindst projektstøtte. Ansøgningerne er blevet bedømt på, hvordan den solide og kreative idé skaber værdi i lokalsamfundet, på at der er en realistisk anlægs- og driftsøkonomi og ikke mindst på, hvordan projekterne er organiserede og involverer frivillighed.

Projektfakta

  • Støttebeløb
  • 300.000

Kontakt

  • Kort

  • Relaterede projekter

Kort

Sejerø Festival, Gniben 8, 4592 Sejerø

Relaterede projekter Se alle projekter

Højer Vandtårn

Vildmoseporten

Adopt a box

Jollmands Gaard

{{ title }}

{{ description }}