Stokkebækskolen

På Stokkebækskolen har det længe været en vision at skabe en mere fysisk aktiv folkeskole, ved at etablere nye faciliteter, der frister til at få kroppen rørt i løbet af skoledagen. Idag står Stokkebækskolen klar med nye lokaler, der skal være til gavn for både skolens elever og byens borgere.

Fleksibel gymnastiksal

På Stokkebækskolen er gymnastikhallen blevet gennem renoveret og er blevet større og mere tidssvarende, så den kan rumme skolens 514 elever på samme tid. Skolehallerne er grundlæggende ens i Danmark og bygger på de samme principper. Men på Stokkebækskolen er hallen gjort mere fleksibel, så den nyskabte motoriksal med gummibelægning kan slås sammen med selve hallen, når der er behov for det. Der er også blevet plads til det lokale fitnesscenter samt et hjørne med klatrevæg. 

En del af kampagnen Drøn på skolegården 

Formålet med kampagnen er at gennemføre byggeprojekter, der sætter mere skub på skoledagen i form af bevægelse og idræt. Stokkebækskolen er én ud af seks skoler, der er blevet udvalgt til at være en del af Drøn på skolegården. Kampagnen skal vise vejen for, hvordan indendørsfaciliteter på skolerne kan indrettes så de i højere grad indbyder til idræt og bevægelse. Målet er at give børn og voksne lyst til at være aktive – både i og uden for skoletiden.

Projektfakta

  • Støttebeløb
  • 1.8 mio. kr.
  • Websites
  • Skole+

Kontakt

  • Kort

  • Relaterede projekter

Kort

Storkehavevej 9, 5884 Gudme

Relaterede projekter Se alle projekter

Skørping Skole

Drøn på skolegården

{{ title }}

{{ description }}