x

Aalborg Øst Borgerforum har af den 78-årige lokale ildsjæl Villy fået overdraget en stor samling gamle landbrugsredskaber, der skal indgå i et nyt museum.

Visionen er at skabe et levende eksperimentarium, der kan give beboerne i området en lokal stolthed og bevidsthed om historien, der knytter sig til stedet, hvor de bor.

I eksperimentarier indenfor og udendørs får besøgende mulighed for selv at tage de gamle landbrugsredskaber i brug. Derudover vil der være forskellige udstillinger.

Museet bliver opkaldt efter Villy, der i mange år har gjort en stor indsats for at gøre Aalborg Øst til et godt sted at være. Området er præget af mange boligblokke, og der er behov for at styrke dets selvbevidsthed og stolthed. Blandt de lokale beboere er der stor opbakning til initiativer, der skaber et positiv fokus på området. 

Selve museumsbygningen bliver en seværdighed i sig selv, og den er et godt eksempel på, at man kan skabe spændende byggeri for små midler. Bygningen opføres i tømmer fra en lokal skov med hjælp fra områdets beboere.

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Billeder

{[{ currentImage.meta.title }]}

{[{ currentImage.meta.description }]}

{[{ counter() }]}

{{ title }}

{{ description }}