x

I takt med at de danske havneområders oprindelige funktioner ophører, skal danske beslutningstagere og investorer finde nye og utraditionelle anvendelsesmuligheder for havnene og deres bevaringsværdige bygninger. "VISIONER VED VAND" havde til formål at  tjene somdebatoplæg og inspiration til, hvordan man styrker havnenes særlige karakter og dermed tiltrækker nyt liv og nye investorer.

DVD’en viser via filmsekvenser konkrete eksempler på, hvordan man har tacklet tilsvarende opgaver rundt omkring i verden. Den har særlig fokus på genanvendelsen af gamle bygningskomplekser og dermed på, hvordan vi kan sikre en fremtidsrettet bevarelse af vores historiske arv.

Målgruppen  for "VISIONER VED VAND" er såvel store som små kommuner i Danmark, og den giver bl.a. eksempler på løsningsmodeller fra både små og store europæiske byer og viser et meget anderledes og utraditionelt projekt fra den canadiske by Vancouver. Her har man med små midler formået at give nyt liv til et øde og forladt havneområde og dermed skabt en stor attraktion for byen.

DVD’en blev præsenteret på en konference i foråret 2005 arrangeret i samarbejde med Dansk Byplanlaboratorium, og distribution vil foregå via Vesterbro Byfornyelsescenter, Center for Undervisningsmidler, Kunstakademiets Arkitektskoles Bibliotek, Bibliotekscentralen samt indgå i Byplanlaboratoriets arkiv.

{[{ label.title }]}

{[{ item.title }]}{[{ item.title }]}, {[{ item.subtitle }]}

Nyheder Se alle nyheder

Vis flere

{{ title }}

{{ description }}