x

Her på siden har vi samlet en oversigt over aktuelle og kommende calls. Under hvert call finder du information om kampagnen, hvem der kan søge, støtte, deadlines mv.. 

Andre støttemuligheder

Finder du ikke et call, der matcher dit projekt, så kan du altid søge via vores generelle ansøgningsskema. 

Søg støtte

 
 • Formål

  Målet er at få løftet bymidten og de centrale byrum gennem strategisk planlægning, nye tværgående samarbejder og stedbundne potentialer.

  Hvem kan søge?

  Kommuner i yderområderne, der ønsker at styrke deres hovedby

  Ansøgningsfrister

  28 februar 2019

  Samlet støttebeløb

   73 mio. kr

  Mere information

 • Formål

  Målet er at afhjælpe den udfordring, at alt for mange nye bæredygtige produkter til byggeriet ikke lykkes med at gå fra idé til marked.

  Hvem kan søge?

  Innovatører som producenter, rådgivere og øvrige virksomheder

  Ansøgningsfrister

  1. september 2018

  1. januar 2019

  1. april 2019

  1. september 2019

  1. januar 2020

  1. april 2020

  Samlet støttebeløb

  Innovationskampagnen for byggeriets virksomheder har et samlet støttebeløb på 56,5 mio. kr. Innovation til marked er en del af denne kampagne. 

  Mere information

 • Formål 

  At understøtte det bystrategiske og helhedsorienterede arbejde med udviklingsplanerne for de såkaldt hårdest ramte ghettoområder. Vores støtte er øremærket aktiviteter og tiltag, som giver mulighed for at tilføre udviklingsplanerne en ekstra dimension. En dimension, som går ud over den bundne opgave med at nedbringe de almene familieboliger til 40% og kvalificerer arbejdet ved at se på, hvordan vi sikrer en sammenhængende by, som også fremover kan tilbyde en god bolig til alle.  

  Hvem kan søge?

  Kommuner og boligorganisationer, der skal udarbejde udviklingsplaner for de hårdeste ghettoområder frem mod 1. juni 2019

  Ansøgningsfrister

  10. december 2018. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, så vi opfordrer til at søge hurtigst muligt.  

  Samlet støttebeløb

  Der er afsat 0,5 mio. kr. per område

  Mere information

   

 • Kort beskrivelse

  Underværker er en invitation til at søge støtte til at føre gode idéer ud i livet. Man kan søge, hvis man arbejder frivilligt og engageret med at skabe nye rammer for fællesskaber og forbedre og udvikle lokalsamfundet gennem det byggede miljø. Afgørende er, at projektet skaber nyt liv, nye mødesteder og større livskvalitet for brugere og lokalsamfund

  Hvem kan søge? 

  Alle, der arbejder frivilligt og engageret med at skabe nye rammer for fællesskaber og forbedre og udvikling deres lokalsamfund gennem det byggede miljø. Det er primært foreninger, der kan søge.

  Ansøgningsfrister

  Næste ansøgningsfrist er den 13. december kl. 12.00.

  De efterfølgende to ansøgningsfrister offentliggøres løbende her på hjemmesiden, i kampagnens nyhedsbrev, på Facebook og på underværker.dk

  Samlet støttebeløb

  Der uddeles 45 mio. kr. over tre ansøgningsrunder frem til 2020. Der kan maksimalt søges om 1.000.000 kr. til et projekt.

  Mere information 

   

{{ title }}

{{ description }}