x

Aktuelle calls

I Realdania har vi løbende en række kampagner med åbne calls, hvor det er muligt at søge støtte indenfor specifikke faglige områder.

Her på siden har vi samlet en oversigt over aktuelle og kommende calls. Under hvert call finder du information om kampagnen, hvem der kan søge, støtte, deadlines mv.. 

Andre støttemuligheder

Finder du ikke et call, der matcher dit projekt, så kan du altid søge via vores generelle ansøgningsskema. 

Søg støtte

 

  Formål

  Puljen skal i første omgang hjælpe boligorganisationerne med at indhente målrettet rådgivning om styrket klimamæssig bæredygtighed i konkrete projekter i almene boligafdelinger, der skal renoveres i de kommende år. Dernæst skal den også hjælpe med realiseringsstøtte til nogle af renoveringsprojekterne, hvor de justerede projekter ellers har svært ved at blive realiseret eller har særlig stor eksempelværdi for den almene sektor. 

  Ansøgningsfrist

  Ansøgningsfrist for at søge støtte til rådgivning er den 16. november 2020, og alle ansøgninger forventes behandlet ultimo 2020 og får svar januar 2021. 

  Samlet støttebeløb

  45 mio. kr.

  Læs mere

  Formål

  Kom videre-puljens formål er at yde støtte til igangværende projekter, der er ramt af f.eks. aflysninger, forsinkelser og fordyrelser i forbindelse med COVID-19-krisen. Der kan også være tale om afsluttede projekter, hvor Realdania og projektet fortsat har en gensidig forpligtelse.

  Ansøgningsfrist

  Anden runde er nu åben for ansøgninger. Der kan søges om støtte til bl.a. finansiering af ekstraudgifter og i helt særlige tilfælde hjælp til driftstab. Ansøgningsfristen for at søge i anden runde er den 30. oktober 2020.

  Samlet støttebeløb

  50 mio. kr.

  Læs mere

  Formål

  Puljen til klimamæssig bæredygtighed i kommunale byggeprojekter er en del af Sammen om bæredygtigt byggeri-indsatsen, som Realdania har lanceret i forbindelse med COVID-19-krisen. Formålet er at sikre, at der er fokus på at træffe bæredygtige valg, når samfundet sættes i gang igen.

  Ansøgningsfrist

  Ansøgningsfristen er den 16. november 2020.

  Samlet støttebeløb

  45 mio. kr.

  Læs mere