x

Her på siden har vi samlet en oversigt over aktuelle og kommende calls. Under hvert call finder du information om kampagnen, hvem der kan søge, støtte, deadlines mv.. 

Andre støttemuligheder

Finder du ikke et call, der matcher dit projekt, så kan du altid søge via vores generelle ansøgningsskema. 

Søg støtte

 
 • Formål

  Havvandet stiger, og vi kan forvente flere og mere voldsomme stormfloder i fremtiden. Sammen med Miljø- og Fødevareministeriet støtter vi udvikling af op til 10 pilotprojekter med kommuner, der kommer med nytænkende bud på løsninger, der kan fremme bæredygtige byer. Et mindre antal vil også kunne modtage realiseringsstøtte.

  Hvem kan søge?

  Kommuner, der allerede er langt fremme med kystsikringsprojekter.

  Ansøgningsfrister

  29. maj 2019 kl. 12.

  Samlet støttebeløb

  60 mio. kr.

  Mere information

 • Formål

  Målet er at afhjælpe den udfordring, at alt for mange nye bæredygtige produkter til byggeriet ikke lykkes med at gå fra idé til marked.

  Hvem kan søge?

  Innovatører som producenter, rådgivere og øvrige virksomheder

  Ansøgningsfrister

  • 1. september 2018
  • 1. januar 2019
  • 1. april 2019
  • 1. januar 2020

  Samlet støttebeløb

  Innovationskampagnen for byggeriets virksomheder har et samlet støttebeløb på 56,5 mio. kr. Innovation til marked er en del af denne kampagne. 

  Mere information

 • Formål

  Vi ønsker at støtte udviklingsplaner for vestkysten.

  I første ansøgningsrunder kan der søges støtte til strategisk-fysiske udviklingsplaner for feriesteder/kystbyer og foranalyser for ikke-kommercielle attraktioner. 

  Anden ansøgningsrunde gennemføres i 2020, og her kan der søges om støtte til realisering af fysiske projekter. Også projekter der ikke har fået udviklingsstøtte kan søge støtte til realisering i anden ansøgningsrunde, hvis kriterier for ansøgning i øvrigt mødes.

  Hvem kan søge?

  Alle projekter skal være forankret i de 11 vestkystkommuner langs Vestkysten: Tønder, Fanø, Esbjerg, Varde, Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Lemvig, Thisted, Jammerbugt, Hjørring, Frederikshavn.

  Ansøgninger skal leve op til udviklingsprincipperne i Udviklingsplan for Vestkysten. 

  Ansøgningsfrister

  Første runde:

  16. maj 2019

  Samlet støttebeløb

  40 mio. kr.

  Mere information

 • Formål 

  At styrke landsbyklyngernes fællesskaber og fritidsliv ved at støtte bæredygtige projekter på baggrund af en god idé.

  Hvem kan søge?

  Alle landsbyklynger med gode ideer til innovative mødesteder kan søge om midler til formålet – i første omgang er det muligt at søge om støtte til at få udviklet ideen til et egentligt projekt.

  Ansøgningsfrister

  1. september 2019. 

  Ansøgningsprocessen er opdelt i to faser:
  I første fase støtter vi projektudvikling.
  I anden fase støtter vi anlægsprojekter.

  Der er nu åbent for ansøgninger til første fase: ’Projektudvikling’.  

  Støttebeløb

  I første fase kan landsbyklynger søge om op til 200.000 kr. inkl. moms til at udvikle et bæredygtigt projekt på baggrund af en god idé.

  Ansøger skal kunne rejse en egenfinansiering på minimum 20% af det ansøgte beløb. 

  Mere information 

 • Hvem kan søge? 

  Alle, der arbejder frivilligt og engageret med at skabe nye rammer for fællesskaber og forbedre og udvikling deres lokalsamfund gennem det byggede miljø. Det er primært foreninger, der kan søge.

  Ansøgningsfrister

  Næste ansøgningsfrist er den 16. september kl. 12.00.

  De efterfølgende to ansøgningsfrister offentliggøres løbende her på hjemmesiden, i kampagnens nyhedsbrev, på Facebook og på underværker.dk

  Samlet støttebeløb

  Der uddeles 45 mio. kr. over tre ansøgningsrunder frem til 2020. Der kan maksimalt søges om 1.000.000 kr. til et projekt.

  Mere information 

   

 • Formål

  Formålet er at styrke udviklingen af tech-baserede løsninger til bæredygtigt byggeri og byudvikling. Flere iværksættere skal lykkes med at skalere deres forretning og innovative løsning. Vi vil tilbyde, de mest lovende iværksættere med løsninger til det byggede miljø, et intensivt acceleratorprogram og tæt dialog og sparring med en række store virksomheder.

  Hvem kan søge?” 

  Danske og internationale tech-startups

  Ansøgningsfrister

  26. maj 2019

  Samlet støttebeløb

  Innovationskampagnen for byggeriets virksomheder har et samlet støttebeløb på 56,5 mio. kr. Urbantech er en del af denne kampagne. 

  Mere information