x

Aktuelle calls

I Realdania har vi løbende en række kampagner med åbne calls, hvor det er muligt at søge støtte indenfor specifikke faglige områder.

Her på siden har vi samlet en oversigt over aktuelle og kommende calls. Under hvert call finder du information om kampagnen, hvem der kan søge, støtte, deadlines mv.

  Formål

  Underværker har til formål at støtte ildsjæle, der arbejder med det byggede miljø til gavn for lokalsamfundet. Gennem kampagnen ønsker vi at sænke barrieren mellem ildsjælenes gode idéer og de færdige, realiserede projekter. 

  Ansøgningsfrist

  Ansøgningsfrist for at søge støtte til rådgivning er den 20. april 2021 kl. 12.00, og alle ansøgninger forventes behandlet ultimo 2020 og får svar januar 2021. 

  Samlet støttebeløb

  42 mio. kr. fordelt over tre ansøgningsrunder frem til 2023.

  Læs mere om kampagnen og søg støtte her:

  Underværker.dk

  Formål

  Kom videre-puljens formål er at yde støtte til igangværende projekter, der er ramt af f.eks. aflysninger, forsinkelser og fordyrelser i forbindelse med COVID-19-krisen. Der kan også være tale om afsluttede projekter, hvor Realdania og projektet fortsat har en gensidig forpligtelse.

  Ansøgningsfrist

  Anden runde er nu åben for ansøgninger. Der kan søges om støtte til bl.a. finansiering af ekstraudgifter og i helt særlige tilfælde hjælp til driftstab. Ansøgningsfristen for at søge i anden runde er den 26. april 2021.

  Samlet støttebeløb

  50 mio. kr.

  Læs mere

  Formål

  Målet er at afhjælpe den udfordring, at alt for mange nye bæredygtige produkter til byggeriet ikke lykkes med at gå fra idé til marked.

  Hvem kan søge?

  Innovatører som producenter, rådgivere og øvrige virksomheder.

  Hvordan kan man søge?

  Udfyld ansøgningsmodulet her:

  Innovation til marked

  Ansøgningsfrist

  • 3. maj 2021

   Ny calls vil blive offentliggjort her på siden og på vores Twitter- og LinkedIn-profiler:

Twitter - følg Realdania

LinkedIn - følg Realdania

Andre støttemuligheder

Finder du ikke et call, der matcher dit projekt, så kan du altid søge via vores generelle ansøgningsskema. 

Søg støtte