x

Aktuelle calls

I Realdania har vi løbende en række kampagner med åbne calls, hvor det er muligt at søge støtte indenfor specifikke faglige områder.

Her på siden har vi samlet en oversigt over aktuelle og kommende calls. Under hvert call finder du information om kampagnen, hvem der kan søge, støtte, deadlines mv.. 

Andre støttemuligheder

Finder du ikke et call, der matcher dit projekt, så kan du altid søge via vores generelle ansøgningsskema. 

Søg støtte

 

  Formål

  Puljen til afprøvning af den frivillige bæredygtighedsklasse er en del af Sammen om bæredygtigt byggeri-indsatsen, som Realdania har lanceret i forbindelse med COVID-19-krisen. Formålet er at sikre, at der er fokus på at træffe bæredygtige valg, når samfundet sættes i gang igen.

  Ansøgningsfrister

  Ansøgningsfristen for at søge støtte er den 10. august 2020. 

  Samlet støttebeløb

  115 mio. kr.

  Læs mere

  Formål

  Byd indenfor-puljens formål er at yde støtte til kulturinstitutioner, attraktioner og besøgssteder, som Realdania tidligere har støttet med midler, til at byde gæster indenfor igen. Et Byd indenfor-arrangement skal være med til at give synlighed og omsætning i en svær tid. 

  Ansøgningsfrister

  Ansøgningsfristen for at søge Byd indenfor-puljen er den 12. juni 2020, og alle ansøgninger forventes færdigbehandlet inden udgangen af juni 2020. Det vil være en stor hjælp, hvis du sender din ansøgning hurtigst muligt. 

  Samlet støttebeløb

  10 mio. kr.

  Læs mere

  Formål

  Kom videre-puljens formål er at yde støtte til igangværende projekter, der er ramt af f.eks. aflysninger, forsinkelser og fordyrelser i forbindelse med COVID-19-krisen. Der kan også være tale om afsluttede projekter, hvor Realdania og projektet fortsat har en gensidig forpligtelse.

  Ansøgningsfrister

  Ansøgningsfristen for at søge Kom videre-puljen er den 7. juni 2020, og alle ansøgninger forventes færdigbehandlet inden udgangen af juni 2020. Ansøgere, der modtager tilsagn om støtte vil få udbetalt støtten helt eller delvist omkring 1. juli 2020.

  Samlet støttebeløb

  50 mio. kr.

  Læs mere

  Formål

  Målet er at fremme grøn omstilling og vækst i Danmark ved at investere i forsknings- og udviklingsprojekter, der fremmer udviklingen af cirkulære løsninger i byggeriet.

  Hvem kan søge?

  Virksomheder og offentlige organisationer, som arbejder med det byggede miljø og bæredygtighed samt forskningsinstitutioner.

  Hvordan kan man søge?

  Ansøgninger til Grand Solutions skal indsendes via e-grant, der er Innovationsfondens ansøgningsportal. Se opslaget og ansøg her:

  Grand Solutions om byggeriets omstilling til cirkulær ressourceøkonomi

  Download opslaget:

  Grand Solutions om byggeriets omstilling til cirkulær ressourceøkonomi (pdf)

  Ansøgningsfrist

  • 18. august 2020 kl. 12

  Seneste ansøgningsfrist var den 27. marts 2020.

  Læs mere på kampagnens hjemmeside:

  Underværker.dk

  OBS. Har du spørgsmål vedrørende Underværker, ansøgningsskemaet mv. kan du skrive til info@underværker.dk

  Grundet den nuværende situation med Corona oplever Realdania et behov for, at fristen for indsendelse af interessetilkendegivelse forlænges. Fristen forlænges til den 29. maj 2020.

  Ansøgningsfristen for indsendelse af interessetilkendegivelse for både realisering af åbningstræk fra strategisk-fysiske udviklingsplaner og realisering af attraktioner forlænges dermed fra den 29. april 2020 kl. 12.00 til den 29. maj 2020 kl. 12.00. Herefter udvælges en række projekter, som kan kvalificeres yderligere inden anden ansøgningsfrist, der ligeledes forlænges fra den 21. august 2020 til den 16. september 2020.

  Mere info

  Formål

  Målet er at afhjælpe den udfordring, at alt for mange nye bæredygtige produkter til byggeriet ikke lykkes med at gå fra idé til marked.

  Hvem kan søge?

  Innovatører som producenter, rådgivere og øvrige virksomheder

  Hvordan kan man søge?

  Udfyld ansøgningsmodulet her:

  Innovation til marked

  Ansøgningsfrister

  • 1. september 2018
  • 1. januar 2019
  • 1. april 2019
  • 1. oktober 2019
  • 1. januar 2020
  • 1. april 2020
  • 1. september 2020