Ny Ankomst til Knud Strand

En revitalisering af de gamle bygninger ved ankomsten til Knud Strand skal binde fortid og nutid sammen, og fremtidssikre stedet som et yndet udflugtsmål og mødested.

Projektet omfatter en ny ankomst til Knud Strand ved Limfjorden. Helt konkret skal de karakteristiske toiletbygninger, som Privatbanen opførte i 1931, revitaliseres sammen med en pavillon der fra 1920’erne til 1965 tog imod badegæsterne til Knud Strand. Stedet har i generationer været et yndet udflugtsmål og mødested, hvor folk er kommet for at bade, og for at opleve den karakteristiske 10 meter høje skrænt.

Bygningerne er opført i den karakteristisk og tidstypisk arkitektur, som privatbanerne brugte på daværende tidspunkt. Og toiletbygningerne skal derfor også fremadrettet binde fortid og nutid sammen, og være en del af rammen for Knud Strand som mødested. En fjerde pavillon vil i et selvstændigt/et andet projekt blive placeret mellem de to bygninger, som altså får en revitaliseret rolle, hvor projekterne sammentænkes i forhold til identitet, udtryk og funktionalitet.

Projektfakta

  • Påbegyndt
  • 2015
  • Støttebeløb
  • 250.000 kr.

{{ title }}

{{ description }}