Sustainia viser os, hvordan verden kan se ud i 2020, hvis de grønne teknologier og løsninger vi kender allerede i dag, bringes i anvendelse globalt.

Sustainia’s formål er at vise, hvordan verden kan se ud i 2020, hvis vi gør brug af allerede eksisterende, skalérbare, bæredygtige teknologier og løsninger. At vise, at byggestenen til en bæredygtig fremtid allerede findes.

Samtidig handler Sustainia om at udstyre den grønne omstilling med en ny positiv fortælling. At skifte fokus fra smeltende isflager og dommedagsprofetier til at fortælle den gode historie om mulighederne og det attraktive ved at implementere bæredygtige løsninger.

Sustainia er et globalt partnerskab for bæredygtige løsninger og grønne teknologier. Partnerskabet er etableret af ugebrevet Mandag Morgen sammen med bl.a. Realdania, DONG Energy, Det Norske Veritas og Novo Nordisk. Andre nøglepartnere er FN’s Global Compact, R20 (Regions of Climate Action), Nobel Sustainability Trust, EU-kommissionen og IFHP.

Sustainia blev lanceret ved FN's topmøde Rio+20 i Brasilien i 2012.

Sustainia udgiver hvert år et katalog over 100 skalérbare bæredygtige løsninger, hvoraf én kåres som verdens bedste bæredygtige løsning ved The Sustainia Award.


Projektfakta

Kontakt

Lennie Clausen Programchef

  • Nyheder

  • Baggrund

  • Relaterede projekter

Baggrund

Baggrund

Sustainia opstod fordi en række filantropiske fonde og virksomheder så et behov for at revitalisere bæredygtighedsdagsordenen. I det sidste årti har teknologisk og social innovation gjort det muligt, at gøre op med forestillingen om at et bæredygtigt samfund er ensbetydende med et samfund fyldt med begrænsninger. Formålet er at vise, at et bæredygtigt liv i dag karakteriseres af innovation, høj kvalitet og attraktive muligheder.

Relaterede projekter Se alle projekter

Bykvarteret i det 21. århundrede

C40

Ultra bæredygtige Pauserum

Compact of Mayors

{{ title }}

{{ description }}