Realdania event

Realdania har forberedt tre events:

Mandag 23. feb.  9.30 - 11.00 Realdania: Byen taler til dig

Vi sæter fokus på oplevelser og information om byen formidlet via mobil app.

Hvordan giver podwalks, podruns, apps, instawalks og hashtags en bedre oplevelse af byen? Kom og hør om Dansk Arkitektur Center og Realdanias erfaringer med faglig formidling via mobilen i det offentlige rum - og få et bud på den gode mobilapp fra Greener Pastures. Mød også Missdesignsays, der trækker et par internationale betragtninger med i debatten – og få et bud på, hvordan fremtidens kommunikation med byen bliver

Uddybende info

Torsdag 26. feb.  9.00 - 11 Realdania: Det sociale website

Hvad sker der hvis man på 2 timer sætter en designer, en koder og en masse innovative og kreative mennesker sammen? Kan man så skabe grundlaget for en nyskabende og social hjemmeside for Realdania? På dette spor lægges der op til mere end et oplæg. Vi ønsker i co-creation at høre jeres ideer og inputs til ”Det sociale Realdania website".

Inden vi siger farvel er målet, at vi i fællesskab har produceret nogle færdige løsninger, som umiddelbart kan implementeres på realdania.dk

Uddybende info

Fredag 27. feb.  9.00 - 11 Realdania: LinkedIn workshop

Vi ser på de mange, måske oversete, muligheder med LinkedIn. Muligheden for at skabe en stærk digital identitet og tilstedeværelse for dig og for organisationen.
Vi skal ikke bare snakke. Vi vil også gerne være hands-on så du ikke går tomhændet hjem.
I workshoppen vil du få helt konkrete råd og tip til styrkelse af din egen profil og ikke mindst din LinkedIn-ageren. 

Uddybende info

 

Tilmelding

Forhåndstilmelding via mail til Normann Sloth eller direkte til Social Media Week der åbner for tilmelding i starten af feb. 2015

Bolius event

Bolius afholder to arrangementer til Social Media Week

Mandag d. 23. feb. 11.30 - 12.30 Styrer du dine KPI’er, eller styrer de dig?

Man får hvad man måler, men måler du på det rigtige? Hvis kravet er 50.000 likes, så bliver du en like-maskine, der går glip af alle de mange andre muligheder på sociale medier.

Bolius Boligejernes Videncenter har som mission at øge livskvaliteten for boligejere. Det gør vi også gennem interaktion med vores brugere, fx på sociale medier. Og det sætter vi KPI'er for som forhåbentligt alle andre. Er det de rigtige KPI'er, så arbejdet på de sociale medier understøtter vores overordnede strategi og mål?

Onsdag d. 25. feb. 13.30 - 15.30 Bolius: Vores 10 største fejl på sociale medier

Bolius Boligejernes Videncenter har som mission at øge livskvaliteten for boligejere. Det gør vi også gennem interaktion med vores brugere, fx på sociale medier. Vi har oplevet stor succes men ikke uden også at lave fejl. De fejl vil vi gerne dele med deltagerne på Social Media Week, så du kan undgå at lave de samme.

{{ title }}

{{ description }}