x

Oplev et helt nyt danmarksbillede på Børglum Kloster

Rundvisning

Dato
07. december 2017

Tidspunkt
kl 16.00 — kl 20.00

Adresse
Børglum Klostervej 255 B
Børglum
9760 Vrå


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer

Tag på opdagelse til ukendte steder og oversete seværdigheder i Danmark, når Realdania inviterer 75 x 2 medlemmer ind i den nye bog ”Her er DK”. Du kan opdatere og udvide dit billede af Danmark, når et par af forfatterne giver deres personlige vinkel på forskellige steder i Nordjylland. Det sker den 7. december 2017 på Børglum Kloster – et af Vendsyssels største vidundere. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Realdanias særarrangement på Børglum Kloster

Som et af Vendsyssels største vidundere ligger Børglum Kloster midt i det åbne, forblæste landskab. Med kæmpestore, kridhvide bygninger lyser herregården op i den stride, nordjyske natur og betager enhver, der lægger vejen forbi. Og det gør tusindvis af besøgende hvert år.

Læs mere om projektet

Adresse
Børglum Klostervej 255 B, Børglum, 9760 Vrå

Tid
Torsdag den 7. december 2017, kl. 16.00 - 20.00 

Program
Kl. 16.00: Projektleder Anne Helmer fra Realdanias medlemsteam byder velkommen.
   
Kl. 16.05: Godsejer Hans Henning Rottbøll fortæller i store rids om klosteret. 
   
Kl. 16.40: Redaktør Iselin Hermann fortæller om ideerne bag "Her er DK" og introducerer til oplæserne.  
   
Kl. 17.00: Oplæsning af 3 tekster fra "Her er DK" ved operasanger Birgitte Bønding, forfatter Mads Nyggard og kommunikationsrådgiver Mette Bernt.  
   
Kl. 17.30: Dialog med forfatterne og redaktøren om teksterne.  
   
Kl. 17.45: Inddeling i 3 hold. Skiftevis får holdene rundvisning ved Anne Rottbøll, spisning i cafeen samt mulighed for køb og signering af bogen "Her er DK".

Kl. 20.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 19. november, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 20. november.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 19. november. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind