x

Besøg et slot med sjæl og charme

Rundvisning

Dato
27. april 2017

Tidspunkt
kl 18.00 — kl 20.00

Adresse
Hindsgavl Alle 7
5500 Middelfart


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer

Drømmer du om at komme tæt på et 1700-tals slot? Så byd ind i konkurrencen om et besøg på Hindsgavl den 27. april 2017. Realdania By & Byg, som ejer Hindsgavl, tager os med tilbage til 1780’ernes arkitektur og ind i driften og tagomlægningen, som lige nu er i gang. Kig også ind i slottets smukke empirestuer og ud på de skønne omgivelser under kaffepausen. Vi har plads til 20 x 2 deltagere. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Realdanias særarrangement på Hindsgavl Slot

Frem til 2013 har Hindsgavl Slot undergået en gennemgribende modernisering, restaurering og udvidelse for at bevare slottet i sin helhed og for at sikre en bæredygtig økonomisk ramme for stedet. Slottet fremstår autentisk i det ydre anlæg og i hovedbygningen, mens den tidligere avlsgård er omdannet til moderne hotelværelser, konferencerum og selskabslokaler.

Læs mere om projektet

Adresse
Hindsgavl Alle 7, 5500 Middelfart

Tid
Torsdag den 27. april 2017, kl. 16.00 - 18.00

Program
Kl. 16.00: Bygningskonstruktør og projektleder i Realdania By & Byg Thomas Halvorsen fortæller om driften af Hindsgavl og den aktuelle tagomlægning.

Kl. 17.00: Der serveres kaffe og kage i slottets stuer. Imens tager Thomas Halvorsen deltagerne med på stilladset i mindre hold.

Kl. 18.00: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 3. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 4. april.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden 3. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind