Kom på besøg i Vestjyllands Kunstpavillon

Rundvisning

Dato
04. februar 2018

Tidspunkt
kl 10.00 — kl 12.30

Adresse
Henning Larsens Vej 3
6920 Videbæk


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer

Den skønne kunstpavillon i Videbæk er blevet udvidet, så museet nu kan fremvise en stor donation af Arne Haugen Sørensens kunstværker. Samlingen rummer blandt andet abstrakt kunst, kirkekunst og værker inspireret af græsk mytologi. Henning Larsens tegnestue har tegnet den nye bygning og viser rundt, når Realdania inviterer til eksklusivt besøg uden for åbningstiden søndag den 4. februar 2018. Vi udlodder 50 x 2 billetter og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Realdanias særarrangement på Arne Haugen Sørensen Museum

Grundstammen i museet i Videbæk er Arne Haugen Sørensens værker, men museet rummer også andre aktivitetstilbud inden for kunst og kultur såsom udstillinger, koncerter og foredrag. Bygningen indeholder derfor et stort udstillingslokale til malerier og skulpturer, men også et læse- og filmrum, salgsrum, lokale til akvareller og grafik. 

Adresse
Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk

Tid
Søndag den 4. februar 2018, kl. 10.00 - 12.30 

Mødested
Ved hovedindgangen

Program
Kl. 10.00: Projektleder Ingelise Andersson byder velkommen og fortæller kort om Realdania og programmet.

Kl. 10.10: Formand Erling Damgaard fortæller om baggrunden for museet og kunstpavillonen.

Kl. 10.30: Arkitekt Søren Øllgaard fortæller bl.a. om, hvorfor bygningen ser ud, som den gør, og om Henning Larsens fødeby.

Kl. 10.50: Medlemmerne deles i to hold, hvoraf det ene hold tager overtøj på og går udenfor med Søren Øllgaard, mens det andet hold bliver indenfor og går en tur gennem museet og kunstpavillonen sammen med Erling Damgaard. Efterfølgende bytter de to hold.

Kl. 11.50: Alle mødes i caféen, hvor projektleder Ingelise Andersson runder arrangementet af.

Kl. 12.00: Der serveres sandwich, vand, øl og kaffe i caféen.

Kl. 12.30: Arrangementet slutter. Det er muligt for medlemmerne at gå rundt på egen hånd.

NB: Husk at klæde jer på efter vejret, da vi også skal se museet udefra. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 14. januar, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 16. januar.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 14. januar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind