Det Åndbare Hus skaber et godt indeklima

Rundvisning

Dato
22. april 2018

Tidspunkt
kl 11.00 — kl 15.30

Adresse
Haslevvej 81
4100 Ringsted


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer

Det Åndbare Hus er et testhus, der er bygget i Ringsted af Egen Vinding & Datter. Målet med huset er at dokumentere, at det er muligt at skabe et godt indeklima og samtidigt sikre en meget lav belastning af miljø og ressourcer. Derfor er huset bygget af miljøvenlige og bæredygtige materialer, der også er gode til at håndtere fugt. Kom forbi den 22. april og oplev det sunde, åndbare hus. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Realdanias særarrangement i Det Åndbare Hus

Principperne for Det Åndbare Hus er udsprunget af erfaringen om, at behovet for ventilation er meget mindre i et åndbart hus, selvom det er næsten lufttæt. Det handler om at sammensætte materialerne på en måde, så fugten kan bevæge sig gennem hele konstruktionen, uden at der ophobes fugt eller opstår andre problemer.

Læs mere om projektet

Adresse
Haslevvej 81, 4100 Ringsted

Tid
Søndag den 22. april 2018, kl. 11.00 - 12.30 og kl. 14.00 - 15.30

Program
Hold 1:
Kl. 11.00: Projektleder Anne Helmer fra Realdanias medlemsteam byder velkommen og fortæller kort om Realdania som forening.

Kl. 11.05: Gruppen deles i to hold. Det ene hold får udendørs rundvisning af direktør i Egen Vinding & Datter, Lars Jørgensen, der fortæller om baggrunden for projektet og de perspektiver, der ses for dansk byggeri. Imens får det andet hold indendørs rundvisning af måle- og kvalitetstekniker Per Sørensen med mulighed for at stille spørgsmål til de enkelte materialer, kemi mv.

Kl. 11.40: De to hold bytter.

Kl. 12.15: Der serveres en forfriskning, og imens er der mulighed for afsluttende spørgsmål.

Kl. 12.30: Tak for i dag.

Hold 2:
Kl. 14.00: Projektleder Anne Helmer fra Realdanias medlemsteam byder velkommen og fortæller kort om Realdania som forening.

Kl. 14.05: Gruppen deles i to hold. Det ene hold får udendørs rundvisning af direktør i Egen Vinding & Datter, Lars Jørgensen, der fortæller om baggrunden for projektet og de perspektiver, der ses for dansk byggeri. Imens får det andet hold indendørs rundvisning af måle- og kvalitetstekniker Per Sørensen med mulighed for at stille spørgsmål til de enkelte materialer, kemi mv.

Kl. 14.40: De to hold bytter.

Kl. 15.15: Der serveres en forfriskning, og imens er der mulighed for afsluttende spørgsmål.

Kl. 15.30: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 8. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 10. april.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 8. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind