Oplev Danmarks genskabte badested

Rundvisning

Dato
17. maj 2018

Tidspunkt
kl 13.00 — kl 19.00

Adresse
Strandvejen 48
6720 Fanø


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer

I 1890’erne åbnede Danmarks første kurbad, hvor borgerskabet tog hen for at nyde Vesterhavets salte vand. I samme periode blev byen præget af forskelligartet byggeri, som senere blev revet ned til fordel for feriekomplekser. Dermed forsvandt en del af stedets charme. I dag har Fanø Bad fået et kvalitetsløft, og den smukke promenadekultur er blevet genskabt. Alt det kan du opleve den 17. maj. Arrangementet er for 50 x 2 medlemmer og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Realdanias særarrangement i Fanø Bad

Fanø Bad er en historisk badeby, der i fordums storhedstid var et attraktivt sted for borgerskabets ferieliv. Byen har været udfordret af manglende kvalitet i det fysiske miljø. Ved at tage udgangspunkt i de potentialer, der er i byen, er der nu skabt bedre rammer for ferielivet i den gamle badeby.  

Læs mere om projektet

Vi gør opmærksom på, at I selv skal tage færgen til Fanø og hjem igen. Tag gerne afsted i god til. I kan finde oplysninger om sejlplanen på Fanø Færgens hjemmeside.

Fanø Færgen

Adresse
Strandvejen 48, 6720 Fanø

Mødested
Kellers Badehotel

Tid
Torsdag den 17. maj 2018, kl. 13.00 - 15.30 og kl. 16.30 - 19.00

Program
Hold 1:
Kl. 13.00: Der serveres kaffe og kage på badehotellet.
 
Kl. 13.15: Velkomst og oplæg ved projektleder Ingelise Andersson på vegne af Realdania, projektkoodinator Jacob Bay fra Fanø Kommune og lanskabsakitekt Sune Oslev fra MASU Planning. Der fortælles om projektets afsæt og om selve anlægsprocessen.

Kl. 14.00: Gåtur i området med fortælling om arkitekturen og stedets potentiale.

Kl. 15.30: Arrangementet er slut.

NB: Husk at klæde jer på efter vejret til gåturen.

Hold 2:
Kl. 16.30: Der serveres kaffe og kage på badehotellet.
 
Kl. 16.45: Velkomst og oplæg ved projektleder Ingelise Andersson på vegne af Realdania, projektkoodinator Jacob Bay fra Fanø Kommune og lanskabsakitekt Sune Oslev fra MASU Planning. Der fortælles om projektets afsæt og om selve anlægsprocessen.

Kl. 17.30: Gåtur i området med fortælling om arkitekturen og stedets potentiale.

Kl. 19.00: Arrangementet er slut.

NB: Husk at klæde jer på efter vejret til gåturen.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 29. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 1. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 29. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind