Modernisering og energioptimering i Højstrupparken

Rundvisning

Dato
17. maj 2018

Tidspunkt
kl 17.00 — kl 20.00

Adresse
Højstrupvej 20
5200 Odense V


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer

Den 17. maj tilbyder Realdania en rundvisning i Højstrupparken til 100 medlemmer. Højstrupparken er et demonstrationsprojekt, der giver konkrete løsninger på, hvordan 40’ernes og 50’ernes murede bygningskultur kan moderniseres og energioptimeres. Projektets mål er at skabe ny viden, nye løsninger og nye byggekomponenter, der nemt kan overføres til andre renoveringsprojekter. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Realdanias særarrangement i Højstrupparken

Højstrupparken i Odense er et demonstrationsprojekt, som hører under kampagnen 1940’erne og 1950’ernes murede boligbyggeri. Projektet viser nye, konkrete løsninger på omprogrammering, bedre indeklima og tilgængelighed under hensyn til bebyggelsens bærende bevaringsværdier.

Læs mere om projektet

Adresse
Højstrupvej 20, 5200 Odense V

Mødested
Parkeringspladsen ved forsamlingshuset

Tid
Torsdag den 17. maj 2018, kl. 17.00 - 20.00

Program
Kl. 17.00: Velkomst v. Tim Jensen på vegne af Mit Realdania.

Kl. 17.10: Gruppen deles i to hold.

D
et ene hold går ind i forsamlingshuset, hvor der serveres kaffe og kage. Imens holder projektleder Franz Leitner fra Fyns Almennyttige Boligselskab oplæg om helhedsplanen for bebyggelsen og om demoprojektet, som Realdania har være en del af. Efterfølgende får holdet en rundvisning i en demolejlighed.

Det andet hold går med arkitekt Anna Mette Exner rundt i bebyggelsen og får fortællingen om 40érne og 50érnes murede boligbebyggelser. Turen går forbi en pølsevogn hvor medlemmerne får mulighed for at stille spørgsmål, imens de får sig lidt at spise.

Kl. 18.30: De to hold bytter.

Kl. 19.50: Fælles afslutning.

Kl. 20.00: Tak for i aften.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 29. april, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 1. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 29. april. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind