Et sundt hjem fra kælder til kvist

Foredrag

Dato
22. februar 2018

Tidspunkt
kl 17.00 — kl 18.45

Adresse
Musikkens Pl. 1
9000 Aalborg


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer

Få gode råd til, hvordan du skaber et sundere hjem, når vi inviterer på en "indeklima-rundrejse" i hjemmet – i køkkenet, i stuen, på børneværelset og i kælderen – med formidlingschef i Bolius Kristine Virén og professor og indeklimaekspert Geo Clausen. Vi har 150 x 2 billetter på højkant til arrangementet i Musikkens Hus den 22. februar. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Realdanias særarrangement om indeklima

Adresse
Musikkens Hus, Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg

Tid
Torsdag den 22. februar 2018, kl. 17.00 - 18.45

Mødested
Intimsalen

Program
Kl. 17.00: Projektleder Rasmus Jakobsen fra Realdanias medlemsteam byder velkommen.

Kl. 17.10: En "indeklima-rundrejse" i hjemmet med arkitekt Kirstine Virén, formidlingschef i Bolius, og professor og indeklimaekspert Geo Clausen fra Danmarks Tekniske Universitet. "Indeklima-rundrejsen" vil blive brudt op af en quiz om indeklimaråd ved moderator Rasmus Rune Nielsen. 

Kl. 18.10: Der serveres sandwich og et glas vin.

 

Kl. 18.45: Arrangementet slutter.

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 4. februar, hvorefter vinderne får direkte besked mandag den 5. februar.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 4. februar. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind