Lær om Bornholms kulinariske mødested

Rundvisning

Dato
15. juni 2018

Tidspunkt
kl 15.00 — kl 17.00

Adresse
Melstedvej 25
3760 Gudhjem


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer

Er du særligt interesseret i den danske madkultur? I så fald er arrangementet på gaarden lige noget for dig. Arrangementet finder sted den 15. juni og her får du en rundvisning på et sanseligt sted, der møder madkulturen gennem smag, leg og produktion. Du vil også opleve det nye madkulturhus samt det fredede nabomuseum Melstedgård og få dine smagsløg behaget i gårdbutikken Skafferiet. Vi udlodder 30 x 2 billetter og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Realdanias særarrangement på gaarden

Gaarden er Bornholms nye madkulturhus, som skal være med til at udvikle øens madkultur og fødevareproduktion, og projektet viser således nye veje for erhvervsudvikling i yderområderne.  

Læs mere om projektet

Adresse
Melstedvej 25, 3760 Gudhjem

Mødested
Ved indgangen til Meldstedgård

Tid
Fredag den 15. juni 2018, kl. 15.00 - 17.00

Program
Kl. 15.00: Velkomst ved projektleder Rasmus Jakobsen på vegne af Realdania.

Kl. 15.10: Holdet deles i to. Det ene hold får en guidet tur rundt med leder af gaarden Mikkel Bach-Jensen, som fortæller om, hvordan gaarden drives og om Bornholm som fødevare-ø. Det andet hold får en guidet rundvisning på landbrugsmuseet Melstedgård af forvalter Thomas Pedersen, som viser dyr, bygninger og marker frem.


Kl. 15.50: De to hold bytter.


Kl. 16.30: Vi samles i Skafferiet til en forfriskning og lidt smagsprøver.

Kl. 17.00: Arrangementet slutter.


Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 21. maj, hvorefter vinderne får direkte besked onsdag den 23. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 21. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind