Byudvikling i samspil med den smukke natur

Rundvisning

Dato
13. juni 2018

Tidspunkt
kl 16.30 — kl 18.30

Adresse
Strandkanten 14
6950 Ringkøbing


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer

Naturbydelen Ringkøbing K er takket være et partnerskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg i rivende udvikling. I bydelen skal der opføres ny boligbebyggelse, som vil være omringet af et pragtfuldt vestjysk naturområde med enge, skov, søer, bærhaver og frugtlunde. Naturen kommer altså helt tæt på ens hoveddør. Den 13. juni har du mulighed for at opleve bydelen. Vi udlodder 50 x 2 billetter og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Realdanias særarrangement i Naturbydelen Ringkøbing K

I Naturbydelen bliver der bygget tættere og i 2-3 plan. Det giver maksimal plads til natur mellem og omkring husene, som beboerne har direkte adgang til fra dag ét. Ved at være fælles om naturen, kan man komme tæt på sine naboer, ligesom man sparer tid på at holde have. Og der bliver både ejer- og lejeboliger, der i størrelser og pris vil passe til mange forskellige typer mennesker. 

Læs mere om projektet

Adresse
Strandkanten 14, 6950 Ringkøbing

Mødested
Ved husene i Strandkanten

Tid
Onsdag den 13. juni 2018, kl. 16.30 - 18.30

Program 
Kl. 16.30: Velkomst og introduktion til Naturbydelen v. kommunikationsmedarbejder Michael Guldager og chefkonsulent Ann Hein fra Realdania By & Byg.

Kl. 16.45: Opdeling i to hold. Det ene hold får rundvisning i naturen af Ann Hein, mens det andet hold besøger et af prøvehusene med Michael Guldager. Efterfølgende bytter de to hold.

Kl. 18.00: Forfriskning og fælles afslutning.

Kl. 18.30: Arrangementet slutter.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 21. maj, hvorefter vinderne får direkte besked onsdag den 23. maj.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 21. maj. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind