Gisselfeld Kloster - 10 pct. rabat på rundvisninger, Juletorvet, "Messen om det gode liv” og Skt. Hans-aften i parken

Detaljer

Rabat
Realdanias medlemmer får 10 pct. rabat på rundvisninger, Juletorvet, "Messen om det gode liv” og Skt. Hans-aften i parken.

Adresse
Gisselfeldvej 12 A, 4690 Haslev

Få rabatten Se alle rabatter

Juletorvet og Skt. Hansbål i parken? Gå på eventyr i den smukke park eller besøg det skønne orangeri Paradehuset og den elegante te-salon "Nattergalen".

Medlemsfordele

Realdanias medlemmer får 10 pct. rabat på rundvisninger, Juletorvet, "Messen om det gode liv” og Skt. Hans-aften i parken.

Beskrivelse

Gisselfeld Kloster er for alle, der elsker store oplevelser. Gå på eventyr i den smukke park, besøg det skønne orangeri Paradehuset og den elegante te-salon "Nattergalen", eller få historien om karperne på Gisselfeld i det prisbelønnede Fiskermesterhus.

 

Realdania har støttet renovering af Gisselfelds fredede Paradehus fra 1876, som et led i en helhedsplan for at fremtidssikre det historiske herregårdsanlæg til nye formål.

 

Læs mere om projektet

 

Fakta

Gisselfeld Kloster, Godskontoret, Gisselfeldvej 12 A, 4690 Haslev, tlf. 56 32 60 32, e-mail mail@gisselfeld-kloster.dk. Læs mere på www.gisselfeld-kloster.dk.  

[{"Headline":"Gisselfeld Kloster - 10 pct. rabat på rundvisninger, Juletorvet, \"Messen om det gode liv” og Skt. Hans-aften i parken","Link":"/v%c3%a6r-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/gisselfeld-kloster","Type":"Medlemsfordel","ThumbUrl":"/-/media/Realdaniadk/V%C3%A6r-med/Rabataftaler/Gisselfeld--endelig.jpg?mw=480","HtmlContent":"<a href=\"/v%c3%a6r-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/gisselfeld-kloster\"><div class=\"infoWindow\"><div class=\"map-title\">Medlemsfordel</div><div class=\"map-heading\">Gisselfeld Kloster - 10 pct. rabat på rundvisninger, Juletorvet, \"Messen om det gode liv” og Skt. Hans-aften i parken</div><div class=\"map-link\"><span class=\"rd-icon-angle-right\"></span></div></div></a>","HasCoordinates":true,"Lat":55.289983,"Lng":11.96823100000006}]

{{ title }}

{{ description }}