Gram Slot - 10 pct. rabat på rundvisninger og leje af ferielejligheder

Detaljer

Rabat
Realdanias medlemmer får 10 pct. på rundvisninger og leje af ferielejligheder


Slotsvej 54
6510 Gram

Få rabatten Se alle rabatter

Tilbring natten i historiske rammer på Gramgård med udsigt til slottet og søen, og få en rundtur i slottet, historien, landbruget og slotsspøgelset, den gale grevinde.

Medlemsfordele

Realdanias medlemmer får 10 pct. rabat på leje af ferielejligheder inkl. rundvisning og ghostwalks som pakketilbud.

Beskrivelse

På Gram Slot i Sønderjylland har man genskabt herregården som det kulturelle og erhvervsmæssige fyrtårn, stedet var før. Som en del af Realdanias kampagne ”Fremtidens Herregård” har ejerne restaureret og nyindrettet kostalden og den kæmpestore, holstenske lade til messe- og konferencefaciliteter. Læs mere om projektet.

Fakta

Gram Slot, Slotsvej 54, 6510 Gram, telefon 74 82 00 40. Læs mere på www.gramslot.dk.  

[{"Headline":"Gram Slot - 10 pct. rabat på rundvisninger og leje af ferielejligheder","Link":"/v%c3%a6r-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/gram-slot","Type":"Medlemsfordel","ThumbUrl":"/-/media/Realdaniadk/V%C3%A6r-med/Medlemsunivers/Gram-Slot-3.jpg?mw=4000","HtmlContent":"<a href=\"/v%c3%a6r-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/gram-slot\"><div class=\"infoWindow\"><div class=\"map-title\">Medlemsfordel</div><div class=\"map-heading\">Gram Slot - 10 pct. rabat på rundvisninger og leje af ferielejligheder</div><div class=\"map-link\"><span class=\"rd-icon-angle-right\"></span></div></div></a>","HasCoordinates":true,"Lat":55.29525,"Lng":9.0571959999999763}]

{{ title }}

{{ description }}