Knuthenlund - 15 pct. rabat på køb i økologisk netbutik

Detaljer

Rabat
Realdanias medlemmer får 15 pct. rabat på alle køb i netbutikken.

Adresse
Knuthenlundvej 7, 4952 Stokkemarke

Få rabatten Se alle rabatter

Nyd store smage og håndlavet kvalitet fra Knuthenlunds gårdmejeri og -mølle i herregårdens økologiske netbutik.

Medlemsfordele

Medlemmer af Realdania får 15 pct. rabat ved køb i Knuthenlunds økologiske netbutik.

 

Se udvalget i butikken 

Beskrivelse

På Knuthenlund er målet, at herregården igen skal indtage den centrale rolle som vækstlokomotiv på Lolland. Visionen er at overføre” fra jord til bord-tanken” til landbrugskoncepter som mejeri, bageri, slagteri, salgs og videndeling.

 

Som en del af Realdanias kampagne ”Fremtidens Herregård” har Knuthenlund fået støtte til en gedestald og et landskabeligt greb med en hvidtjørnehæk til at omkranse gården og produktionsbygningerne. Dertil kommer et afgrødehus til korn og høtørring, etablering af et mølleri samt et nyt flisfyr og energikoncepter for reduktion af CO2. 

 

Læs mere om projektet

 

Fakta

Knuthenlund Gods, Knuthenlundvej 7, 4952 Stokkemarke, tlf. 54 71 13 80, e-mail info@knuthenlund.dk.

[{"Headline":"Knuthenlund - 15 pct. rabat på køb i økologisk netbutik","Link":"/v%c3%a6r-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/knuthenlund","Type":"Medlemsfordel","ThumbUrl":"/-/media/Realdaniadk/V%C3%A6r-med/Rabataftaler/Knuthenlund---endelig.jpg?mw=4000","HtmlContent":"<a href=\"/v%c3%a6r-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/knuthenlund\"><div class=\"infoWindow\"><div class=\"map-title\">Medlemsfordel</div><div class=\"map-heading\">Knuthenlund - 15 pct. rabat på køb i økologisk netbutik</div><div class=\"map-link\"><span class=\"rd-icon-angle-right\"></span></div></div></a>","HasCoordinates":true,"Lat":54.860153,"Lng":11.35250689999998}]

{{ title }}

{{ description }}