x

Ordrupgaard - 10 pct. rabat på entré

Detaljer

Rabat
Realdanias medlemmer får 10 pct. rabat på entré.

Adresse
Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund

Få rabatten Se alle rabatter

Med stjernearkitekten Zaha Hadids tilbygning har Kunstmuseet Ordrupgaard fået et byggeri af internationalt format, der smukt samarbejder med omgivelser og kunstværker af både Monet, Gauguin og Hammershøi.

Medlemsfordele

Realdanias medlemmer og 3 medfølgende gæster får 10 pct. rabat på entré.

Beskrivelse

Ordrupgaard er museum for fransk impressionisme og dansk guldalder med en eksklusiv samling af malerier af kunstnere som Monet, Gauguin og Hammershøi. Med en tilbygning af stjernearkitekt Zaha Hadid i 2005 og åbningen af Finn Juhls hus i 2008 har museet fået en stærk arkitektonisk profil. Museet har skiftende særudstillinger og kunst under åben himmel i Kunstpark Ordrupgaard. Med Realdanias støtte har Ordrupgaard fået mere tidssvarende rammer, og samtidig har Danmark fået et byggeri af internationalt format, som kan inspirere til fornyelse i det byggede miljø. 

 

Læs mere om projektet

 

Fakta

Ordrupgaard, Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund, tlf. 39 64 11 83, e-mail ordrupgaard@ordrupgaard.dk. Læs mere på www.ordrupgaard.dk.

[{"Headline":"Ordrupgaard - 10 pct. rabat på entré","Link":"/v%c3%a6r-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/ordrupgaard","Type":"Medlemsfordel","ThumbUrl":"/-/media/Realdaniadk/V%C3%A6r-med/Rabataftaler/Ordrupgaard---endelig.jpg?mw=480","HtmlContent":"<a href=\"/v%c3%a6r-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/ordrupgaard\"><div class=\"infoWindow\"><div class=\"map-title\">Medlemsfordel</div><div class=\"map-heading\">Ordrupgaard - 10 pct. rabat på entré</div><div class=\"map-link\"><span class=\"rd-icon-angle-right\"></span></div></div></a>","HasCoordinates":true,"Lat":55.76683,"Lng":12.56244300000003}]

{{ title }}

{{ description }}