x

Rønne Theater - 15 pct. rabat på udvalgte forestillinger

Detaljer

Rabat
Medlemmer af Realdania får 15 pct. rabat på udvalgte forestillinger.

Adresse
Teaterstræde 2, 3700 Rønne

Få rabatten Se alle rabatter

Skuespil, dans, opera eller amatørteater? Oplev et bredt repertoire af teateroplevelser i Rønne Theaters smukke og fredede teatersale.

Medlemsfordele

Realdanias medlemmer får 15 pct. rabat på udvalgte forestillinger. Aktuel forestilling er på vej.
 

Beskrivelse

Rønne Theater fra 1823 er Danmarks ældste fungerende teater, og viser et bredt repertoire spændende fra skuespil og dans til opera og amatørteater for omkring 20.000 besøgende om året. Rønne Theater, hvis teatersale er fredede, har været gennem et større restaurerings- og ombygningsarbejde, og teatret blev i 2006 udvidet med en ny fløj i gårdhaven.

Den nye fløj rummer blandt andet en kombineret intimscene og udendørsscene, undervisningslokaler til Bornholms Dramaskole og produktionslokaler for et professionelt egnsteater. Projektet er realiseret i et samarbejde mellem Bornholms Teater, Realdania og Exners Tegnestue, så teatret i dag er et fuldt funktionsdygtigt og nutidigt skuespilhus, der ikke blot fungerer som en af Bornholms kulturelle hjørnestene, men er med til at styrke og forny hele byens kulturliv.

Læs mere om projektet

Fakta

Rønne Theater, Teaterstræde 2, 3700 Rønne, tlf. 56 95 07 32, e-mail info[at]bornholmsteater.dk. Læs mere på www.bornholmsteater.dk.

[{"Headline":"Rønne Theater - 15 pct. rabat på udvalgte forestillinger","Link":"/v%c3%a6r-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/roenne-theater","Type":"Medlemsfordel","ThumbUrl":"/-/media/Realdaniadk/V%C3%A6r-med/Rabataftaler/R%C3%B8nneTheater---endelig.jpg?mw=480","HtmlContent":"<a href=\"/v%c3%a6r-med/hvorfor-blive-medlem/medlemsfordele/roenne-theater\"><div class=\"infoWindow\"><div class=\"map-title\">Medlemsfordel</div><div class=\"map-heading\">Rønne Theater - 15 pct. rabat på udvalgte forestillinger</div><div class=\"map-link\"><span class=\"rd-icon-angle-right\"></span></div></div></a>","HasCoordinates":true,"Lat":55.099743,"Lng":14.699043999999958}]

{{ title }}

{{ description }}