x

DRØN på skolegården

Arrangementet er afholdt

Dato 19. januar 2017

Tidspunkt
kl 10.30 — kl 16.00

Adresse
Lokale O100
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

Arrangør
Syddansk Universitet

Adgang for alle

Tilmeld Se alle arrangementer

Konference om børn og bevægelse i skolen

DRØN på skolegården

Hvordan sætter vi Drøn på skolegården?

Kræftens Bekæmpelse, Realdania, Lokale og Anlægfonden og forskningsenheden Active Living i regi af Center for Interventionsforskning, Syddansk Universitet inviterer til konference om børn og bevægelse i skolen. Konference sætter fokus på erfaringerne og forskningsresultaterne i forbindelse med det storstilede interventionsprojekt Drøn på Skolegården.

Konferencen henvender sig i særlig grad til skoler, kommuner, forskere, bygherrer og arkitekter med interesse for børn og bevægelse i skolen. Konferencen bidrager med en mangfoldighed af oplægsholdere og rummer både korte tematiske oplæg og længerevarende debatterende workshops. Der vil i høj grad være mulighed for at få og del erfaringer om børn og bevægelse i skolen.

Hvad er projekt Drøn på skolegården?

Drøn på skolegården er et interventionsprojekt, som skal skabe ny viden om eksperimenterende tiltag, der nytænker og udfordrer det traditionelle billede af skolegården. Tiltag, der viser, hvordan skolens udearealer kan nytænkes, så de indbyder til mere leg og bevægelse for alle børn - også de mindst aktive og både i og efter skoletid. Syv danske skoler har fået støtte til at skabe drøn på skolegården.