x

Hvalsø Bio: en biograf drevet af ildsjæle

Arrangementet er afholdt

Dato 22. marts 2018

Tidspunkt
kl 01.00 — kl 01.00

Adresse
Jernbanevej 1
4330 Hvalsø

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer

120 engagerede ildsjæle driver i fællesskab Hvalsø Bio. Med 550 forestillinger og kulturelle arrangementer om året er biografen en væsentlig kulturel spiller i lokalsamfundet. Bygningen fra 1942 er nu blevet moderniseret og udvidet, så foyer og café er blevet mere rummelige og hyggelige. Kom med den 22. marts, når Realdania inviterer 80 x 2 medlemmer på rundvisning og kortfilm i biografen. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Hvalsø Bio: en biograf drevet af ildsjæle

Realdanias særarrangement i Hvalsø Bio

Siden 1997 er Hvalsø Bio drevet af 120 engagerede ildsjæle. Biografen er moderniseret og har succes med 22.000 kunder årligt. Realdania har givet støtte til en udbygning på ca. 100 m2, der har højnet biografoplevelsen generelt. Kulturelle arrangementer, hvor filmen kombineres med indledende foredrag, debat og servering, har været efterspurgte, men er nu blevet en realitet. Det har øget kulturudbuddet og bidraget til sammenhængskraften og bæredygtigheden i lokalsamfundet.


Læs mere om projektet

Adresse
Hvalsø Bio, Jernbanevej 1, 4330 Hvalsø

Tid
Torsdag den 22. marts, kl. 16.00 - 18.30

Program
Kl. 16.00: Velkomst v. Tim Jensen.
 
Kl. 16.15: Deltagerne deles i to hold. Det ene hold får oplæg om projektet af næstformand Ole Maibom og herefter vises en kortfilm. Imens får det andet hold rundvisning i biografen af bestyrelsesformand Peter Langager, hvortil der serveres kaffe og kage.

Kl. 17.30: De to hold bytter.


Kl. 18.30: Afslutning og tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 11. marts, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 13. marts.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 11. marts. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind