x

Stor afslutningsevent for 'Her er DK' på Louisiana

Arrangementet er afholdt

Dato 21. marts 2018

Tidspunkt
kl 01.00 — kl 01.00

Adresse
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer

Kom med, når Realdania inviterer til stor afslutningsevent på danmarkstournéen for bogen ’Her er DK’. Bogen er skrevet af over 217 kendte og ukendte danskere som en hyldest til Danmarks mange forskelligartede og stemningsfulde steder. Finalearrangement finder sted på Louisiana, hvor bl.a. forfatter Knud Romer vil læse op fra bogen. 50 x 2 medlemmer får samtidig gratis entré til Louisiana. Pladserne tildeles ved lodtrækning.

Stor afslutningsevent for 'Her er DK' på Louisiana

Realdanias særarrangement på Louisiana

Gennem årene har besøgende på Louisiana oplevet mange forskellige arkitekturudstillinger. Ud over konkret at bidrage til øget indsigt i arkitekturen og dens vilkår, er de karakteriseret ved, at de næsten naturligt vokser ud af stedets egne arkitektoniske kvaliteter. Kunstmuseet har gennem mere end 40 år stået som et meget spændende arkitektonisk bygningsværk, der i tidens løb er bygget om og udvidet i takt med, at museets funktioner har ændret karakter.

Læs mere om projektet

'Her er DK' en ny bog om Danmark - om oversete seværdigheder og ukendte steder. Forfattere og fotografer bidrager til bogen, og alle omtalte steder kan lokaliseres med en knappenål på landkortet. 

Læs mere om bogen

Adresse
Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

Tid
Onsdag den 21. marts 2018, kl. 17.30 - 21.00

Program
Kl. 17.30: Realdanias medlemschef Heidi Lausen Purup byder velkommen og fortæller om Realdania som forening.

Kl. 17.40: Introduktion til Louisiana samt Realdanias involvering i rækken af arkitekturudstillinger ved kurator Kjeld Kjeldsen.

Kl. 18.00: Journalist og forfatter Me Lund læser sin tekst op fra bogen "Her er DK".

Kl. 18.15: Redaktørerne bag ”Her er DK”, Iselin Hermann og Anne Meisner, fortæller om dens tilblivelsesproces og ideerne bag samt opdagelserne undervejs.

Kl. 18.30: Knud Romer læser sin tekst op fra bogen "Her er DK" og fortæller om baggrunden for den.

Kl. 19.15: Dialog med forfattere og redaktører.

Kl. 19.30: Halvdelen af salen (hold I) vises over i bådehuset til sandwich og vin, mens den anden halvdel (hold II) har mulighed for at købe og få signeret bogen – alternativt kan man gå en tur på museet, mens man venter.

Kl. 20.15: De to hold bytter. Hold I vises tilbage gennem koncertsalen, og hold II vises fra koncertsalen til bådehuset.

Kl. 21.00: Arrangementet er slut, men medlemmerne er velkomne til at blive på Louisiana.

Kl. 22.00: Museet lukker.

NB: I samme periode vil udstillingen om Picassos keramik være åben, og medlemmerne er velkomne til at besøge museet og særudstillingen både før og efter selve arrangementet. Vindermailen forevises ved indgangen til museet, der er åbent fra 11.00 – 22.00.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest den 4. marts, hvorefter vinderne får direkte besked tirsdag den 6. marts.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania eller melder dig ind inden den 4. marts. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind