x

Kulturnatten 2018

Arrangementet er afholdt

Dato 12. oktober 2018

Tidspunkt
kl 18.00 — kl 23.00

Adresse
Bryghuspladsen
1473 København K

Arrangør
Realdania

Adgang for alle

Se alle arrangementer

Vær med, når vi indtager BLOX og Bryghuspladsen på Kulturnatten fredag den 12. oktober fra kl. 18 - 23. Vi glæder os til at se dig!

Kulturnatten 2018

Træerne lyser rødt, duften af popcorn fylder luften, og lyden af svingende rytmer toner ud over Bryghuspladsen. Velkommen til Realdanias Kulturnat: SPOT PÅ BLOX. I år er vi rykket til BLOX, Københavns nye mødested på havnen. Vi lyssætter de levende byrum i og omkring BLOX - fra legepladsen til træbryggen ud mod vandet.

Anders Lund Madsen slår sig løs i tre samtaler om fællesskaber, og vi byder på kaffe, smagsprøver og aktiviteter for både børn og voksne. Vores Spot på BLOX-quiz må du ikke gå glip af. Her kommer du hele vejen rundt om BLOX og kan vinde skønne BLOX-præmier. Du kan få quizzen udleveret ved alle vores aktiviteter.

Husk at købe Kulturpas

Følg med på Facebook

Program

Kl. 18-23: Realdania og BLOX

Hvem er Realdania, og hvad arbejder vi med? Kig forbi vores store Realdaniapavillon på Bryghuspladsen, og hør om vores arbejde med at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø. Du kan også stille spørgsmål til os om visionen bag BLOX – og høre mere om, hvad der er inde i bygningen. Og så kan du prøve et par virtual reality-briller og opleve vores projekter helt tæt på.

Kl. 19, kl. 20 og kl. 21: Anders Lund Madsen sætter spot på fællesskaber 

I Realdania er vi vilde med fællesskaber. Både med ildsjæle, foreninger og organisationer og med de fællesskaber, der opstår i byen på Kulturnatten. I DAC Passage underholder Anders Lund Madsen på sin egen skæve og finurlige facon om nogle af de mange fællesskaber, vi alle indgår i. Du kan også møde vores adm. direktør, Jesper Nygård, når han deltager i løjerne. 

Kl. 18-22: Leg og ballondyr

BLOX er også for børn. På byens nye, store legeplads er der fri leg for børn i alle aldre, og I kan tegne løs med kridt på pladsen. Vi fremtryller ballondyr i metervis, giver kage og udskænker gratis kaffe til forældrene og saftevand til børnene. 

Kl.18-23: QUIZ: SPOT PÅ BLOX

Deltag i vores SPOT PÅ BLOX-quiz og kom hele vejen rundt om de mange nye byrum, fællesskaber og funktioner, BLOX byder på under Kulturnatten - og alle andre dage på året. Du kan vinde skønne BLOX-præmier fra Dansk Arkitektur Center, BLOX EATS, BLOX Parkering, fitness dk og Realdania.

 

Kl. 18-23: Musik og græskarsuppe

Vi skruer op for hyggefaktoren, når BLOX EATS serverer gratis smagsprøver og græskarsuppe til tonerne af Out Of Line Brass Band, der spiller op til dans.

Kl. 18-23: Loungestemning og udsigt over havnen

Langs havnesiden af BLOX strækker sig en træbrygge. Her kan du tage en pause fra alle aktiviteterne og slappe af i vores loungeområde. Vi sætter stemningen med lys og blid musik, mens du nyder byens lys og udsigten over havnen. 

Kl. 18-23: Bilautomatik og popcorn

Det topmoderne, fuldautomatiske parkeringsanlæg i BLOX parkerer din bil for dig langt under jorden, så du kan bruge tiden på at nyde udelivet på den bilfri Bryghusplads. Kig forbi til popcorn og en snak om den nyeste teknik.

Kl. 18-23: Arkitekturaktiviteter for børn og voksne

Hos Dansk Arkitektur Center (DAC) kan børn og voksne skabe sæbeboblearkitektur eller flyve med droner. Og så er udstillingen om den danske ingeniør Ove Arup og hans verdenskendte bygninger åben for alle.