x

Kom på en skræddersyet rundvisning i FÆNGSLET

Rundvisning

Dato 18. november 2020

Tidspunkt
kl 15.30 — kl 16.30

Adresse
FÆNGSLET
Fussingsvej 8
8700 Horsens

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer

”Med FÆNGSLET har man i historiske rammer med en helt særlig fortælling skabt en nutidig kulturinstitution og en central dynamo for området” Jesper Nygård, adm. direktør i Realdania.

Kom på en skræddersyet rundvisning i FÆNGSLET

Som afslutning på debatmødet den 18. november har du mulighed for at få en helt særlig rundvisning. Vi får små fortællinger om det tidligere statsfængsels historie og ser eksempler på mødet mellem det moderne formsprog og det oprindelige fængsel fra 1853.

Siden Horsens Statsfængsel lukkede i 2006 er det på rekordtid lykkedes at transformere en lukket verden til en åben oplevelsesvirksomhed. Et sted der byder på både overnatning, café, et prisbelønnet fængselsmuseum, iværksætteri og erhvervsudleje, mange forskellige former for koncerter og arrangementer, kunst- og kulturfestivaler og erhvervskonferencer.

FÆNGSLET er blevet centralt kulturtilbud i byen og en vigtig brik i den strategiske udvikling af Horsens. Realdania har været med i transformationen siden 2014, og støtter pt. videreudvikling af FÆNGSLET med udvikling af Vestsalen til konference – og koncertsal. 

Læs mere om projektet