x

Familiearrangement i DAC: Byer for børn

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
24. oktober 2020 kl 10.00 - 12.30
24. oktober 2020 kl 13.30 - 16.00

Adresse
Bryghuspladsen 10
1473 København K

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer

Hvad er en by, og hvornår er en by en by? Er det antallet af huse og veje eller særlige bygninger, der afgør det? Dansk Arkitektur Center inviterer børn og familier til at opleve udstillingen Kids’ City, og til at planlægge og tænke by, når vi skal tegne en by set fra oven. Vi udlodder 4 x 30 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Familiearrangement i DAC: Byer for børn

Realdanias medlemsarrangement i udstillingen Kids' City i Dansk Arkitektur Center 

Et af Realdanias fokusområder er at støtte formidling af god arkitektur, godt håndværk og bedre byggeskik. Derfor støtter vi driften af Dansk Arkitektur Center (DAC), Danmarks nationale center for udvikling og formidling af viden om arkitektur, byggeri og byudvikling. DAC er den primære aktør på området i forhold til arkitektur, byggeri og byudvikling og Danmarks eneste permanente udstillingssted for arkitektur.

Læs mere om DAC og udstillingen Kids' City

Adresse 

Bryghuspladsen 10, 1473 København K (indgang fra receptionen)

Tid 

Lørdag den 24. oktober, kl. 10.00 - 12.30 og 13.30 - 16.00

Program 

Hold 1 kl. 10.00 - 12.30:

Kl. 10.15: Velkommen i Salen

DACs undervisere tager børn (op til 10 år) med ud i DACs aktuelle udstilling Kids’ City, og herefter er der tegneworkshop med byen som tema.

Omvisning i DACs aktuelle udstillinger og fortællinger om bygningen for store børn og voksne.

Der bliver serveret en let frokost.

Kl. 12.15: Tak for i dag. 

Hold 2 kl. 13.30 - 16.30:

Kl. 13.45: Velkommen i Salen.

DACs undervisere tager børn (op til 10 år) med ud i DACs aktuelle udstilling Kids’ City, og herefter er der tegneworkshop med byen som tema.

Omvisning i DACs aktuelle udstillinger og fortællinger om bygningen for store børn og voksne.

Der bliver serveres en let forfriskning.

Kl. 16.00: Tak for i dag. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 1. oktober, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 2. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest muligt chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne af vinderne: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 30 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer. 

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind